banner2
Öne Çıkanlar Taşlıdere Eyyübiye Belediyesi Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor

Hem Hasta Hem Yoksul - VİDEO

Yaklaşık 6 yıldır Emes(MS) hastalığı ile mücadele eden Ayşe Aksoy hastalığının yanı sıra evin geçimine de katkı sunmaya çalışıyor. Kamberiye Mahallesi’nde derme çatma bir evde ikamet eden Aksoy’un eşi ise işsiz eve ekmek getirmeyecek durumda. Ailenin tek geçimi ise annenin engeli maaşı ve babanın devletten aldığı bakıcılık maaşı. Hasta Ayşe Aksoy yakalandığı hastalıktan kurtulmak İçin yetkililerden yardım beklediğini söyledi.

“BEN VE EŞİMİN ALDIĞI ÜCRET BENİM İLAÇLARIMA YETMİYOR”
Soğuk kış günlerinin kapıya dayanmamdan sağlam bir ev içinde yetkililere seslenen Aksoy, “Ben ve eşimin aldığı ücret benim ilaçlarıma yetmiyor. Bu yüzden evin geçimini sağlayamıyoruz. Kızımı okula bile göndermekte zorlanıyorum. Oturduğumuz ev neredeyse oturulmaz halde bu yüzden yetkililerin sesimize ses olmalarını istiyoruz. Buradan tüm yetkililere sesleniyoruz. Sesimizi duyun” dedi.(Ruha Haber Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.