banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Hastaların Dikkatine! Üniversite Hastanesinden Önemli Karar

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Güzelçiçek, 22.06.2020 tarihinden itibaren hastanemizde sadece randevulu hasta muayenesi yapılacağını açıkladı.
Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Güzelçiçek, 22.06.2020 tarihinden itibaren hastanemizde sadece randevulu hasta muayenesi yapılacağını açıkladı.

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Güzelçiçek, koronavirüs pandemisi nedeniyle 22.06.2020 tarihinden itibaren sadece randevulu hastalara bakılacağını ve vatandaşların mağdur olmaması için mutlaka randevu alarak hastaneye gelmelerini belirtti.

Başhekim Güzelçiçek, "Vatandaşların www.harran.edu.tr internet sayfasından ve ayrıca 0 414 606 0 182 telefon numarasını ayarak randevu alabilecekler" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüsrev 4 yıl önce

Çok doğru bir karar, sayın hocamızı kutluyorum.

Avatar
Hasadam 4 yıl önce

Gerek Akif Hocam, gerek Ahmet Hocam hastanenin çıtasının yükselmesine çok katkı verdiler...

Avatar
Keldan Aşireti Lideri 4 yıl önce

Randevu alip gelmeyenler 15 gün ayni hasranenin o branşina randevu almasi enfellenmeli. Yoksa herkesin 5.kusak akrabasinin komsusunun taziyesi vs olur gelmez.

Avatar
Hasta adam 4 yıl önce

Gecen gün randevu aldim. Sonra köpegimin arkadasinin sahibinin kapicisinin çocuğunun ögretmeninin.teyzesi kizinin kocasinin halasi vefat etmis. Mecbur taziyeye gittim randevuya gidemedim..