banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Hasta Ziyaretine Korona Darbesi! Artık Tek Kişi Olacak

Sağlık il müdürlüğü tarafından Koronavirüs nedeniyle  yapılan düzenleme kapsamında   Hastanelerde Mart-Nisan ayı boyunca   Yoğun bakım ziyaretleri iptal edild. Servislerde yatan hasta ziyareti 19:00-21:00 arası yaolaracak şekilde yeniden düzenlendi. servislerde yatan hastalarda refakatçi tek kişi ile sınırlandırıldığı açıklandı.  

ÜNİVERSİTE HASTANESİ DE AÇIKLAMA YAPTI: 

Sağlık il müdürlüğünün açıklamasından sonra aynı konu ile ilgili olarak Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimliğinden de yapılan yazılı açıklama geldi. Koronavirüs önlemleri kapsamında hasta ziyareti saatlerinde düzenlemeye gidildiği bildiriliği belirtilen açıklamada hastane servislerinde yatan hastalarda refakatçi sayısının sınırlandırıldığı ve ziyaret saatlerinde düzenlemeye gidildiği açıklandı.
Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Ahmet Güzelçiçek, "Yeni düzenlemeye göre; Yoğun bakım ziyaretleri iptal edilirken, yatan hastalarda refakatçi sayısı tek kişiyle sınırlandırıldı. 
Ayrıca hasta ziyaret saatlerinin ise 19:00 ile 21:00 arasında yapılacak"
dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.