banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Balıklıgöl MHP

SAĞLIKTA KARİYER PLANLAMASI


Seminere konuşmacı olarak katılan Kişisel Gelişim Uzmanı Bahattin Yavuz, ileride sağlık sektöründe görev yapacak ara elamanların hastalara karşı izleyecekleri tutum ve davranışları, özgüven, öz yeterliliklerini sağlamak, öğrencilerin üniversite okurken kariyerlerini nasıl şekillendirecekleri, kariyerde doruğa ulaşma, rekabetçi ortamda hareket edebilme, toplumsal bağları güçlendirme, aile ilişkilerine daha fazla önem verme ve gelecek ile ilgili planlamanın nasıl olması gerektiği konusunda çok önemli bilgiler verdi. Keyifli geçen ve öğrencilerin de ara ara katıldıkları seminerde öğrencilere sıradışı düşünme becerileri konusunda birkaç video da izletildi.
Harran Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hasan Akan, yüksekokul seminer salonunda düzenlenen program hakkında şunları söyledi. “Biz üniversite yönetimi olarak öğrencilerimizin mesleki bilgilerinin yanında kişisel gelişimlerini de önemsiyoruz. Öğrencilerimiz hem mesleklerinde hem de kişisel hayatlarında başarılı olmaları için elimizden gelen gayreti esirgemiyoruz. Bu amaçla bu tür bir eğitim semineri düzenledik. Ve bu çalışmaları her hafta yapmayı düşünüyoruz. Katılımlarından dolayı Bahattin Yavuz Bey’e çok teşekkür ediyoruz.” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.