banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Harran Üniversitesi özel bütçe ile hemşire alacak

ÜNİVERSİTEDEN YAPILAN AÇIKLAMADA ŞÖYLE DENİLDİ: 

Harran Üniversitesi Rektörlüğü 4/B Maddesi Gereği Sözleşmeli Personel Alimi İlani

 

Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde çalıştırılmak üzere, Sözleşmeli personelçalıştırılmasınailişkinolarak28Haziran2007tarihliResmiGazete’de26566Sayıile yayımlananesaslarınEk2.Maddesi(b)bendindebelirtilenyöntemegöreKPSS(B)grubupuan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonda sözleşmeli personelalınacaktır.

 

ALINACAK SÖZLEŞMELİPERSONELİN

 

ÜNVANI

BÜTÇE TÜRÜ

ADEDİ

ARANACAKNİTELİKLERİ

 

 

Hemşire

 

 

Özel Bütçe

 

 

100

Hemşirelik Fakültesi ya da Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü veya Hemşirelik Yüksekokulu 4 yıllık lisans mezunolmak

Hemşire

Özel Bütçe

12

SağlıkMeslekLisesiHemşirelikBölümümezunuolmak

 

  1. ARANANNİTELİKLER:Başvuracakadaylardanlisansmezunlarıiçin2014yılıKPSSP3, lise mezunları için ise KPSSP94 puan türlerinden en az 50 ve üzeri puanalmak.

 

II. GENELŞARTLAR:

 

a)    657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesindeki genel şartlarıtaşımak

 

b)    Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyorolmak.

 

c)    Başvuracakadaylarındurumunun;657sayılıDevletMemurlarıKanunu'nun4/Bmaddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararıilebelirlenenistisnalarhariçsözleşmeyitektaraflıfeshetmelerihalinde,fesihtarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler" hükmüne uygunolması.

 

  1. BAŞVURU ŞEKLİ VE YERİ: Müracaatlar ilanın yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde(mesaibitiminekadar)www.harran.edu.trwebadresindenteminedilecekbaşvuruformu (elektronik ortamda doldurulacak) ve aşağıda istenilen belgelerle birlikte Personel Daire Başkanlığı’na şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya eksik evrak verdiği sonradan tespit edilenlerileistenilenbelgeleriibrazetmeyenlerinmüracaatlarıgeçersizsayılacak,sözleşmeleri yapılmış olsa dahi iptal edilecek, hakkında yasal işlemyapılacaktır.

1-  Nüfus Cüzdanıfotokopisi

 

2-  Öğrenim Belgesi (aslı veya onaylı sureti) 3- İlgili KPSS sonuç belgesi (internetçıktısı)

 

 

  1. BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI: İlgili KPSS puan sıralamasıyla 4/B Sözleşme yapmaya hak kazanan adayların isim listeleri, işe başlamaları için gerekli evraklar ile evrakların teslim edileceği yer ve zaman başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 15 (on beş) gün içerisinde www.harran.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Belirtilen kadro sayısının 1 (bir) katı kadar yedek aday belirlenecektir. Asil olarak kazananlardan süresi içerisinde başvuran olmadığı takdirde veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedekkazananlardansırasıylayerleştirmeyapılacaktır.Builantebliğmahiyetindeolacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Adaylarla hizmet sözleşmesi yapılacak olup, sözleşmede belirtilenşartlarıyerinegetirmeyenadaylarınsözleşmeleri1(bir)ayiçerisindefesihedilecektir.

 

Harran Üniversitesi İletişim Telefonları: 0 414 318 3088

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.