banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Harran Üniversitesi Hastanesi'nde Covid-19 Koordinasyon Merkezi açıldı 

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Dr.Öğr. Üyesi Ahmet Güzelçiçek açıklamasının devamında şunları dile getirdi:
-Bu süreçte koronavirüs bilim kurulunun tavsiyeleri doğrultusunda hareket ettik ancak hastanemizin özel şartlarını da gözetebilmek amacıyla Covid-19 Koordinasyon Merkezi kurduk, bu sayede hastanenin anlık kapasitesini, iş gücünü, hastalara nerede, nasıl ve ne şekilde hizmet verilmesi gerektiğini planladık. Şanlıurfa’da son günlerde artan Covid-19 vakalarına karşı bizler de, hastanemiz bünyesinde Covit-19 verilerimizin anında ve daha güncel yayınlanması için Covit-19 Koordinasyon Merkezimizi açmış bulunmaktayız. Bu birimimizde verilerimizin anında, güncel ve doğru bir şekilde paylaşılması için eğitim hemşirelerimiz, iş yeri doktorlarımız, iş yeri hemşirelerimiz, iş sağlığı ve iş güvenliği birimimiz, enfeksiyon hemşirelerimiz ve kalite birimimiz ile birlikte koordineli bir şekilde veri akışını sürdürecek sekreterlik bölümümüz, ve istatistik birimlerimizi bir araya getirerek Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Covid1-9 Koordinasyon Merkezi birimimizde görevlendirmeler yaptık. 


Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Güzelçiçek açıklamasının sonunda ise Hastanemizde Covid-19 tedavisi gören hastalarımızın hasta yakınları bizleri 0 414 344 44 44 numaraları telefonu ve 5970, 5971, 5972 dahili hatlardan arayarak,  yoğun bakımda yatan hastaları için detaylı bilgi alarak bilgilendirilecektedir, dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.