banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Harran Üniversitesi Hastanesi Bir Çok Poliklinikte Hasta Kabul Etmeyecek

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimliğinden yapılan yazılı açıklamada Başta Kulak burun boğaz hastalıkları olmak üzere  Göz, Fizik Tedavi, Cildiye, Çocuk Cerrahisi, Psikiyatri branşlarında hasta kabul edilmeyeceği açıklandı. Ayrıca diğer polikliniklerde ise hasta sayısına sınırlandırma getirildi. 

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Güzelçicek,  Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi olarak Hastane Acil Afet Programının aktive ettiklerini açıkladı.
Bugünden itibaren bir çok poliklinikte hasta kabul edilmeyecepğini dile getiren Başhekim Güzelçiçek, açıklamasını şu şekilde sürdürdü: 
"Ülkemizde de salgın halini alan ve tehlike arz eden Coronavirüs nedeniyle kısa adı HAP Hastane Acil Afet Programı aktive edilmiştir.
Bu bağlamda Harran Üniversitesi Hastanesi olarak aşağıdaki adı geçen polikniklerin 23.03.2020 Pazartesi gününden itibaren ikinci bir emre kadar hasta kabul edilmeyecektir. 
İşte hasta kabul edilmeyecek olan poliklinikler.
Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesinde KBB, Göz, Fizik Tedavi, Cildiye, Çocuk Cerrahisi, Psikiyatri branşlarında hasta kabul edilmeyecek olup hastanede   bunun dışındaki diğer branşlarda ise hasta sayısı sınırlandırılmış olduğunu açıkladı."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.