banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR URFADA TRAFİK KAZALARI Aslanbaba mevkisi Şırnak Mahallesi Enver Aksak

Yeni Hastaneden İlk Operasyon - GÖRÜNTÜLÜ

HERŞEY KONTROL ALTINDA

Operasyon hakkında bilgi veren Üroloji uzmanı Doç. Dr. Halil Çiftçi; “Bu hastanede yaptığımız ilk ameliyatımızdır. Çok acil bir hastaydı onkolojik bir hastamızdı, testis tümörü olan bir hastamızdı, çok başarılı bir şekilde ameliyatı yapıldı şuan ki ameliyatımızda hiçbir sıkıntı yok hastamız kendine geldi. Gerek altyapı ile gerekse odalar ile ilgili hiçbir sıkıntı yok, hastanemiz sadece bu bölgenin değil Türkiye’nin hemen hemen en iyi hastanesi; gerek otelcilik bakımından gerek hizmet bakımından gerekse modern aletler bakımından son derece iyi dizayn edilmiş bir hastane, bu nedenle bölgemizdeki hastalarımız çok şanslı, diğer hastane ile çok büyük fark var gerek anestezi odalarımız gerek ameliyathane masalarımız gerekse ekip olayı çok farklı. Biz ve hastalarımız artık yorulmayacağız çünkü bütün sistem aynı yerde her şey kontrol altında, Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
Ameliyat olan hasta ise; “Yeni açılan hastanemizde ameliyat oldum. Ameliyatım gayet başarılı geçti, Doktor hocamıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.