banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

FATURALANDIRMA VE SAĞLIK UYGULAMALARI EĞİTİMİ


Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimliği tarafından organize edilen 5-6 Aralık tarihlerinde Yenişehir Yerleşkesi Tıp Fakültesi morfoloji salonunda yapılan eğitime, hastane Başhekim yardımcısı Prof.Dr. Recep Demirbağ, Hastane Başmüdürü Abdullah Göçmez, müdürler, kalite birimi, Teşhis İlişkili Guruplar birimi, servis sorumlu hemşireleri, faturalandırma birimi, satınalma, tıbbi kayıt sekreterleri ve ilgili birimlerden sorumlular katıldılar.


Osmanbey Kampüs hastanesine taşınılmadan önce hasta hizmet kayıtlarını kontrol altına almak, tıbbi sekreterlere ve faturalandırma birimi çalışanlarına mevzuatlara uygun kayıt işlemleri yapabilmek, Genel Sağlık Sigortası Mevzuatı, Sosyal Güvenlik Uygulamaları, Sağlık Uygulama Tebliği, Faturalandırma ve MEDULA Sistemi, Kamu Sağlık Hizmetleri Satış Tarifesi ve faaliyet alanları ile ilgili diğer konularda bilgi verilmesi amacıyla amacıyla düzenlenen eğitimi, medikal muhasebe grup direktörleri Serdal Serin ve Zehra Keskin sundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.