banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya

Harran Tıp Hastanesi Başhekimi değişti

Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliğine Doç. Dr. Hasan Karsen getirildi.

Başhekimlik görevine atanan Doç. Dr. Hasan Karsen, bugün sabah düzenlenen devir teslim töreniyle görevi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliğini 6 yıldır yürüten Prof.Dr. İbrahim Can Kürkçüoğlu’dan devraldı. 

Devir teslim töreninde hazır bulunan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercan Yeni yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Bugün burada üniversite Hastanesi Başhekimliğinde nöbet değişimine şahitlik etmek için geldik. Prof. Dr. İbrahim Can Kürkçüoğlu hocamız altı yıla yakındır başhekimimiz olarak üniversitemize hizmet etti. Bundan sonra Doç.Dr. Hasan Karsen hocamızın İnşallah daha uzun süre hayırlı hizmetlerde bulunacağını ümit ediyoruz. Daha öncesinde ise ben bu görevi ifa ediyordum. Biz Can Hocamıza devretmiştik, şimdi ise Hasan Hocamıza devrettik. Allah utandırmasın. Hayırlara vesile olmasını diliyorum” 

Göreve gelen Doç. Dr. Hasan Karsen’e yeni görevinde başarılar dileyen Prof. Dr. İbrahim Can Kürkçüoğlu; “Başhekimlik görevini altı yıla yakındır sürdürüyordum. Görev süremi tamamladım. Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi müessesesinin yaptığı sağlık hizmetlerinin artarak devam edeceğini, değerli Hasan Hocamızın bu hizmeti en iyi bir şekilde temsil ve idare edeceğini düşünüyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin” diye konuştu.

Yeni başhekimlik görevine atanan Doç. Dr. Hasan Karsen ise yaptığı açıklamada: “Hastanemizde uzun yıllar başarıyla başhekimlik yapmış iki hocamızdan görevi devralıyorum. Koltuklar ve makamların gelip geçici olduğunu biliyorum. Önemli olan hizmetlerin en kaliteli şekilde devam etmesidir. Başhekimlik görevini hakkıyla ifa etmek için, yönetimdeki tüm arkadaşlarımızla elimizden gelen gayreti göstereceğimizi umut ediyorum” dedi.

Başhekimlik devir teslim törenine Rektör Yardımcısı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercan Yeni, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Uzunköy, Prof. Dr. İbrahim Can Kürkçüoğlu, Doç. Dr. Hasan Karsen, Hastane Başmüdürü Abdullah Göçmez, Başhekim yardımcıları ve hastane müdür yardımcıları katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.