banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Harran Üniversite Hastanesinde HAP Programı Aktive Edildi


Harran Üniversitesi (HRÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) ilişkin alınması gereken önlemler kapsamında, ikinci bir duyuruya kadar 6 branşta ameliyatlar ve poliklinik randevuları durduruldu, verilmiş randevular iptal edildi.

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi kısa adı HAP olan Hastane Acil Afet Programını aktive etti.
Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Güzelçicek tarafından yapılan yazılı açıklamada Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi olarak Hastane Acil Afet Programının aktive ettiklerini açıkladı.
Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimliğinden yapılan yazılı açıklamada
ülkemizde de salgın halini alan ve tehlike arz eden Coronavirüs nedeniyle kısa adı HAP Hastane Acil Afet Programı aktive edilmiştir.
Bu bağlamda Harran Üniversitesi Hastanesi olarak aşağıdaki adı geçen polikniklerin 23.03.2020 Pazartesi gününden itibaren ikinci bir emre kadar hasta kabul edilmeyecektir.
İşte hasta kabul edilmeyecek olan poliklinikler.Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesinde KBB, Göz, Fizik Tedavi, Cildiye, Çocuk Cerrahisi, Psikiyatri branşlarında hasta kabul edilmeyecek olup hastanede bunun dışındaki diğer branşlarda ise hasta sayısı sınırlandırılmış olduğunu açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.