banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Harran Üniversite Hastanesi Yeni Başhekimi Güzelçiçek oldu

Son günlerde üst üste istifalar ve Yeni atamalar ile gündeme gelen Harran Üniversitesi'nde bugün akşam saatlerinde başhekim Mehmet Akif Altay istifa etti.

Başhekim Mehmet Akif Altay in istifa etmesi üzerine yeni başhekim olarak Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne Ahmet Güzelçiçek atandı.

Bir dönem Şanlıurfa Çocuk Hastanesi başhekimliğine yapan Şanlıurfa Siverek doğumlu Ahmet Güzelçiçek yöneticilik konusunda tercümeli olduğu belirtildi 

Ahmet Güzelçiçek'in atılması ile ilgili sosyal medya hesabını açıklama yapan üniversite Rektörü Mehmet Sabri Çelik şunları söyledi: Görevinden ayrılan HRÜ Hastane Başhekimimiz Prof.Dr. Akif Altay hocamıza değerli hizmetlerinden dolayı teşekkür eder aynı görevi kabul eden Öğr. Üye. Dr. Ahmet Güzelçiçek’e yeni görevinde başarılar dilerim.Hastane hepimizin; daha nitelikli sağlık hizmeti ile halkımızın yanındayız.

Dr. Ahmet Güzelçiçek kimdir?

Harran Üniversitesi Hastanesinde üç yıldır Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniğinde Doktor öğretim üyesi olarak görevli Güzelçiçek, 1977 yılında Siverek’te doğdu. Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Güzelçiçek, 2001-2005 yılları arasında Halfeti ilçesinde pratisyen hekim, 2005-2010 yılları arasında ise Bezmialem Vakıf Gureba Üniversitesi Tıp Fakültesi  Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları kliniğinde asistanlık görevlerinde bulundu. 2011-2016 yılları arasında Şanlıurfa Çocuk Hastanesinde 6 yıl Başhekimlik yapan Güzelçiçek, 2016 yılından beri Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde görev yapmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mahmut 3 yıl önce

Hocam benim çocuğum nôbet ilacı kullanmakta ve bir yıla aşkın bu tetedaviye devam ediyoruz çocuğum dan endişe duymaktayım nörolojik gözetimden.geçmesi gerek fakat bir türlü çocuğum için randevu oluşturamadim.cokta Bilgi sahibide değilim .bucocuğumu. hastamız olan çocuk nöroloji bölümünde olan Mustafa Çalık hocamızın gözetim yapmasını istiyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.