banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Gitti-Geldi Derken Urfa Sağlık Müdürlüğünde Devir Teslim Yapıldı

Şanlıurfa kamuoyunu bir süredir meşgul eden sağlık il müdürü ataması nihayet sonuçlandı. Önce Sağlık Bakanlığı tarafından atanması yapılan daha sonra araya giren bazı siyasilerin atamasını durdurduğu Harran Üniversitesi eski başhekimi Doç. Dr. Musluhittin Emre Erkuş'un atama işlemi bugün nihayet gerçekleşti.

Bugün sabah saatlerinde İl Sağlık Müdürlüğü Makamında gerçekleştirilen devir teslim töreninde İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Musluhittin Emre ERKUŞ, Op. Dr. Himmet DURGUT’an görevi devraldı.

Eski Sağlık müdürü Op. Dr. Himmet DURGUT, Yeni göreve atanan Doç. Dr. Musluhittin Emre Erkuş'u tebrik ederken, Yeni müdür Doç. dr. Erkuş ise  Himmet durgut'a vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

Mesleki ve idarecilikte adından başarılarla söz ettiren Doç. Dr. Erkuş, Kuran-ı Kerim Hazıfı olan ilk Sağlık Müdürü olarak tarihe geçti. 

Doç. Dr. Emre Erkuş Kimdir?

M.Emre Erkuş 1979 yılında Ankarada doğdu. 2006 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesini dereceyle bitirdi. 2011 yılında Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesine Mecburi Hizmetini yerine getirmek için Kardiyoloji uzmanı olarak atandı. 2013 yılında mecburi hizmetini bitirdikten bir süre sonra Harran Üniversitesi Tıp Fakültesinde Öğretim Görevlisi olarak çalışmaya başladı. 2015 yılında Yrd.Doçent, 2017 yılında Doçent olan Dr. Emre ERKUŞ, 2016-2018 arasında Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan yardımcılığı ve 2017-2018 arasında Şanlıurfa Üniversite Araştırma ve Uygulama Hastanesi başhekimliği görevi yapmıştır.

Şanlıurfa Birlik Vakfı ve Şanlıurfa Kent Konseyi Sağlık Grubunda çalışmalarını sürdüren Erkuş, Sivil Toplum Kuruluşlarında çeşitli görevler üstlenerek her kesimle aktif iletişim içeresinde bulunuyor. 

Şanlıurfada bulunduğu 2011 yılından beri hem yerel hem de ulusal sivil toplum kuruluşlarında gönüllü ve üye olarak hizmetlerini sürdürmektedir.  2013 yılında Şanlıurfa Tabip Odası tarafından "Hasta ve Yakınlarıyla En İyi İletişim Ödülü"ne layık görülen Erkuş, üst düzey akademik İngilizce bilmekte olup evli ve 2 çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Keldan Aşireti Lideri 5 yıl önce

Hayırlı olsun. Emre hocaya başarılar dilerim.