banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

OSM Hastanesi Haliliye Devlet Hastanesi olarak hizmete başladı


Bu sabah bir çok branşta poliklinik hizmet verecek olan Haliliye Devlet Hastanesi Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haliliye Ek binası olarak faaliyete başladı.
Konuyla ilgili olarak Şanlıurfa kamu Hastaneleri Birliği genel Sekreterliği Basın ve Halkla ilişkiler Biriminden yapılan açıklamada şöyle denildi:
“Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname çerçevesinde Şanlıurfa’da bulunan OSM hastanesi Milli Emlak müdürlüğüne devredilmiştir. Milli emlak müdürlüğü hastaneyi Kamu hizmetine sunulmak üzere Şanlıurfa il sağlık müdürlüğüne tahsis etmiştir. Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği hastanenin, T.C Sağlık Bakanlığı Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haliliye Ek binası olarak 25.07.2016 tarihinde sağlık hizmeti sunmak üzere gerekli çalışmaları yapmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.