banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Emine Beder'le Şanlurfa'da lezzet şöleni yaşandı

Farklı tatlar keşfetmek ve yemek yapımını zevke dönüştürmek isteyen kadınlara özel ilk olarak “Hamur Şekilleri”nden oluşan mutfak gösterisi sergileyen danışman ve yemek kitabı yazarı Emine Beder, izleyenleri adeta büyüledi.

Birbirinden ilginç hamur şekilleri gösterisini izleyen ziyaretçiler lezzet ustası Emine Beder’den, yemek yapmanın püf noktalarını ve özel yemek tariflerini de öğrenerek, lezzetin sırlarını keşfettiler.

Öte yandan, etkinliğe katılan ziyaretçiler usta aşçıdan uygulamalı olarak kısa süreli bir de yemek kursu aldı. Lezzet tutkunlarının gönlüne taht kurmuş olan Emine Beder, uygulamalı olarak yemek kursu alan izleyenlerle bol bol sohbet ederken, alışveriş merkezinde adeta lezzet şöleni yaşandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.