banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Down Sendromlular Avm Çalışanı Oldu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelli Koordinasyon Şube Müdürlüğünün bu yılki 21 Mart Dünya Down Sendromu farkındalık gününde bir AVM ‘nin sekiz iş merkezinde güzel etkinlikleri ile başladı. Birçok iş yerinde gönüllü olarak çalışan Down sendromlular müşterilerle yakından ilgilendi ve halka kendi elleriyle çizdikleri resimli mektuplarını takdim ettiler.

Farklılıklarını artı bir olarak dile getiren Down sendromlular, her hangi bir eksikliklerinin olamadığını belirtmek için teknolojik aletler satan mağazalarda ve restoranlarda artı bir tişörtleriyle halkla içe içe oldular.

Burada bir açıklamada bulunan Engelli Koordinasyon Şube Müdürü Habip İpar, “Farklılıklara karşı Birbirimize baktığımızda bedensel engellerimizi değil, kalplerimize odaklanalım. 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü’nde engelsiz bir yaşam kültürünün inşasına çalışalım” diye konuştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.