banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Diş Tabipleri sıra gecesinde eğlendiler VİDEO ve FOTOĞRAFLI

Şanlıurfa'da İncisin Ağız ve Diş Merkezi tarafından düzenlenen ve Uluslararası Diş Hekimleri Derneği (UDD) üyelerinin katıldığı sıra gecesi programına  Şanlıurfa Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Kaya Vakıflar Bölge Müdürü Müslüm Tüysüz, Şanlıurfa Diş Hekimleri Odası Sekreteri Mehmet Hamza Halıcı ve yüze yakın diş hakimi katıldı.

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

 

Programda konuşan Uluslararası Diş Hekimleri Derneği Başkanı Bekir Uzun; biz buraya İstanbul Dernek merkezinden 41 üye ile geldik. buradanda üyelerimiz ve Şanlıurfa Diş Hekimleri Odası üyelerininde katıldığı güzel bir program oldu. amacımız hem üyelerimize değişik bir atmosfer yaşatmak hemde yoğun iş stresini hafifletmek istedik. Şanlıurfa'da çok güzel bir gün geçirdik. bu akşamda burada sıra geceli bir eğlence programı düzenledik. çok güzel bir program oldu. katılımcı arkadaşlara teşekkür ederim" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.