banner2
Öne Çıkanlar FETÖ Nihat Çiftçi PKK Sanlıurfa haber

Devletten, özel hastaneye geçti

Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve doğum hastanesinde başhekimlik görevini başarı ile yürüten ve kısa sürede birçok projeyi hazırlayıp bitirme noktasına getiren Başhekim Op. Dr. Halef Aydın kendisine muayene ve ameliyat olmak isteyen hastalarının ısrarı karşısında yöneticiliği bırakıp yeniden hekimliğe yöneldi.

Özel bir Hastanenin Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğinde hasta kabulüne başlayan Op. Dr. Halef Aydın şunları söyledi:

''Başhekimlik yaptığım süre zarfında hastanemizin yatak ihtiyacından dolayı 35 yataklı yeni servis, acil servis bölümünü bakanlık kalite kriterlerine göre düzenledik. 4 yataklı acil gözlem ve hastane bahçesinin düzenlemesini yaptık. Kilitli parke taşı ile döşenmesi projeleri için  ihaleleri yaptık ve işler bitme aşamasına geldi. Yeni ameliyathane- yoğun bakım projesi ve cerrahi-postpartum servislerinin tadilatı ile ilgili projeyi hazırladık. Yönetici olarak yoğun tempodaki çalışmalarımız sırasında hastalarla birebir temas kurma imkanı bulamadık. Başhekimlik görevinden dolayı hastalarıma vakit ayıramadım. Yoğun muayene ve ameliyat taleplerine cevap verebilmek için başhekimlik görevinden istifa etme kararı aldım"

Op. Dr. Halef Aydın Kimdir?

1979’da Siverek’te doğdu. İlk orta ve lise eğitimini Şanlıurfa’da tamamladı. 2003 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp fakültesinden mezun oldu. 2004-2005 yılları arasında  Harran Devlet Hastanesi acil bölümünde çalıştı. 2005-2009 yılları arasında Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum anabilim dalında uzmanlık eğitimini aldı. 2010-2011  yılları arasında Akçakale devlet hastanesinde kadın hastalıkları ve doğum uzmanı ve başhekim yardımcısı olarak çalıştı. 2012 yılında Şanlıurfa doğum hastanesinde kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak  çalıştı. Kasım 2012-Haziran 2013 tarihlerinde Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesinde başhekimlik yaptı. 19 Haziran 2013 tarihinde başhekimlik görevinden istifa ederek tekrar hakinliğe geri döndü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.