banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Dernek Başkanı Ali Yıldırım güven tazeledi

3. kez başkan seçilen Ali Yıldırım; “Üyelerime başkanı değil hizmetkarı olmak için varım. Tüm üyelerimin sorunları benim sorunumdur. Sorunların çözümü için canımı bile feda etmeye hazırım” dedi.

 

ÜYELER YENİDEN YILDIRIM DEDİ

Şanlıurfa hemofili derneği kurulduğu günden bu yana her geçen büyüyerek yoluna devam ediyor. Şanlıurfa Hemofili derneği dün kendi merkezinde  düzenlediği 3’cü Genel Kurulda yeniden Başkan Seçilen Ali Yıldırım sevindirdi. 97 üyesi olan Şanlıurfa Hemofili derneği üyeleri 3’cü kez Ali Yıldırıma başkanlık görevini verirdi. Yıldırım ise bu güvene layık olmak için gece gündüz demeden kendilerine hizmet edeceğini belirti. Ayrıca Başkan  ‘Şanlıurfa Hemofili derneği her geçen gün büyüyen bir ailedir, dernekten ziyade bir ailedir. Gelecekte Şanlıurfa Hemofili derneği daha da büyüyecek ve hak ettiği yere gelecektir.

 

Şanlıurfa Hemofili derneği 2008 yılında kurulduğundan bu yana Şanlıurfa merkezde faaliyetlerini sürdürürken, 3 yılda bir yapılan başkanlık seçiminde Ali Yıldırım yeniden başkan seçildi. Dernek merkezinde düzenlenen genel kurulda yeniden Başkan seçilen Ali Yıldırım, teşekkür konuşmasında üyelere seslendi.

BAŞKAN DEĞİL, HİZMETKARIM

Başkan Yıldırım; “2008 yılından bu yana dernek olarak tüm üyelerimizin sorunlarını aralıksız olarak takip etmekteyiz. Tüm üyelerimizin sorunlarını kendi sorunlarımız bilerek bu yola çıktık. Bu yolda bizimle birlikte olan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Dernek olarak gerek Şanlıurfa’da gerekse tüm Türkiye’de üyelerimiz ile ilgili tüm sorunları çözümü noktasında gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ben dernek üyesi tüm arkadaşlarım emrindeyim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.