banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Dental Park diş merkezi açıldı
Açılış sunumunu Şanlıurfa İl Sağlık Müdür Yardımcısı Sait Koyuncu'nun yapmış olduğu Dental Park Özel Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin açılışı saat 15.00'te Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin, Şanlıurfa eski Milletvekili Faruk Bayrak Tarım Bakanlığı Müsteşarı Ferhat Şelli, Vakıflar Bölge Müdürü Müslüm Tüysüz, İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, DSİ Bölge Müdürü Sait Umucu, Şanlıurfa İl Müftüsü Ramazan Tahiroğlu ve çok sayıda davetlinin katılımı ile yapıldı.



Daha önce Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in de katılacağı duyurulan açılışa terör olayları damgasını vurdu. Bakan Çelik Çukurca'da 24 askerin şehit edilmesi sonrası terör gündemiyle toplanan Meclis'teki çalışmalara katılacağından dolayı açılış törenine katılmadı.

Bu arada açılışa katılamayan bazı vekillerin göndermiş oldukları "hayırlı olsun" telgrafları da okundu…



AKGÜN: "HEDEF BÖLGENİN MARKASI OLUP YENİ ŞUBELER AÇMAK"

Açılış öncesi Dental Park Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi sorumlusu Diş Hekimi Haluk Akgün yapmış olduğu konuşmasında şunlar söyledi; " Dental Park Özel Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Şanlıurfa ilinde serbest diş hekimliği yapan 6 doktorun bir araya gelerek bölgenin ve ilin diş sağlığı ihtiyacı göz önüne alınarak kurulmuş bir diş hastanesidir… Tüm diş ve çene hastalıklarında anestezi veya ameliyat gereken durumlarda müdahalelerin yapılabileceği bir kurumdur. Toplamda 13 kliniği ve 10 hekimi ile 24 saat ağız ve diş sağlığı hizmeti sunan bölgenin ilk ve tek özel ağız ve diş sağlığı merkezidir.



Hekimler dışında hastanede toplam 26 personel bulunmakta. Dental Park kendi bünyesinde bulundurduğu diş laboratuarı hastalarına daha hızlı hizmet sunmaktadır. Merkezin binası estetik değerler göz önünde bulundurularak dizayn edilmiştir. Diş hastalıkları tedavisinde kullanılan en son ve en modern cihazlar tercih edilmiştir. Hastalıklı çeneler elektronik röntgen cihazında anında görüntülenip, erken teşhis ve tedavi sağlanabilmektedir. Dental Park olarak ileride bir marka olup, bölgede yeni şubeler açmaktır." Başkan Fakıbaba: "Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum"

Ardından kürsüye çıkan Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba şehitlerimize rahmet ve Türkiye'ye başsağlığı dileklerinde bulunduktan sonra; " Bu tür modern bir hastanede çalışmak isterdim doğrusu. Şanlıurfa'ya çok sayıda hastanenin kurulması planlanıyor. Bu dönemde yapılan sağlık yatırımlarını kimse inkar edemez. Dental Park'ın Şanlıurfa'ya kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.



VALİ GÜVENÇ: " 6 ARKADAŞIMIZI YÜREKTEN KUTLUYORUM"

Daha sonra kürsüye gelen Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ise yaptığı konuşmada; "Ben öncelikle bu güzel kurumu faaliyete geçirenlere içtenlikle teşekkür ediyorum. Güzel bir cesaret örneği göstererek Şanlıurfa'mıza bu güzel ağız ve diş sağlığı merkezini kazandırdılar. Başarılar diliyorum. Bu 6 arkadaşımızı yürekten kutluyorum. Urfa'ya da Bölgeye de hayırlı uğurlu olmasını diliyorum…" dedi.



Konuşmaların ardından Vali Güvenç, Başkan Fakıbaba ve Dental Park Hekimlerinin ortak kurdele kesimi ile açılış gerçekleştirildi.

Davetliler daha sonra Vali konağı Caddesi üzerinde hizmete açılan diş merkezini gezerek davetliler için yapılan kokteyl ile sona erdi…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.