banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Çocuk hastanesinden çocuk açıklaması

Şanlıurfa çocuk hastalıkları hastanesinde bir yatakta 4 kişi kalıyor haberi asılsız çıktı. Yayın organlarına yapılan haberin 2 yıl önce çekilen görüntüler olduğu öne sürüldü.


 

Şanlıurfa çocuk hastalıkları hastanesinde 2 yıl önce hastaların yoğun olmasından ötürü bir yatakta 4 kişi kalmış konuyla ilgili basın açıklamaları yapılarak hastanenin kapasitesinin arttırılacağı söylenmişti.

Dün bazı basın yayın organlarında bir ajans tarafından servis edilen ve kamuoyunaŞanlıurfa çocuk hastanesinde yer sıkıntısı haberinin 2 yıl önce çekildiği bugün ise hastanede gerçeği aratmayan görüntüler olduğu ortaya çıktı.
Her bir odada hasta yatağına göre hastalar bulunurken hasta yakınları odalarda rahat bir şekilde çocuklarının tedavisini sürdüğü görüldü.
Hata çocuklarının tedavisi için bekleyen aileler’ Biz hastaneden memnunuz her bir odada iki ve ya üç kişi kalıyoruz çocuklarımızla ilgileniyorlar Allah onlardan razı olsun dediler.
Öte yandan Hastaneden alınan bilgiye göre Şanlıurfa çocuk hastalıkları hastanesinde 2 yıl önce basına yansıyan hastanenin yatak koşullarının 229’lardan 325’e geldiğini küvvez ve yoğun bakım ünitelerde ise 74 yatağın 72’sinin dolu olduğu öğrenildi.
Ayrıca Şanlıurfa çocuk hastalıkları hastanesinde günlük 28 uzman hekimin yaklaşık 2 bin hastaya hizmet verdiği öğrenildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.