banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Çocuğun karnından kablo, plastik ve eldiven çıkarıldı

Şanlıurfa, Güneydoğu’nun sağlık üssü olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Mardin’de ikamet eden zihinsel engelli bir çocuk, şiddetli karın ağrısıyla hastaneye kaldırıldı. Yapılan muayenenin ardından çocuk, Şanlıurfa’ya sevk edildi. Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilen çocuk, yapılan ilk müdahalenin ardından ameliyata alındı.  Çocuk Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Erman Dörterler tarafından başarılı ameliyatın ardından çocuğun midesindeki kablo, plastik, eldiven çıkarıldı.


 HASTA, 3-4 GÜN İÇİNDE TABURCU EDİLECEK

Çocuk Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Erman Dörterler, hastanın karın ağrısı şikayetiyle 112 ekipleri tarafından Mardin’den Şanlıurfa’ya sevk edildiğini söyledi. Dörterler, şunları kaydetti:”Hastamızın yapılan tetkiklerinde karnında kocaman bir kitle tespit ettik. Hastamızı acil ameliyata aldık, yaklaşık 1,5 saat süren ameliyata ile karnından yaklaşık 2 kilo ağırlığında kablo, eldiven ve plastik çıktı. Şu anda hastamızın sağlık durumu iyi. Ben bugüne kadar buna benzer bir vaka görmedim, bu tür vakalar ender rastlanan vakalardır. Genellikle bu tür vakaların saç yeme alışkınlıkları vardır. İnşallah 3-4 gün içinde hastamızı taburcu edeceğiz.” Ruha ajans

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.