banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Yayladağıspor Rasmus Hoejlund Rogers Kassım Mato

Ceylanpınar Devlet Hastanesine yeni 30 yataklı servis açıldı

Ceylanpınar Devlet Hastanesi içerisinde idari kat olarak kullanılan 3. Kat yataklı hasta birimi açılışı yapıldı  Kaymakam İbrahim Çenet, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Nevzat Ak, Emniyet Müdürü Türker Yırtar, TİGEM Müdürü Tekin Ünal, idari amirler, siyasi parti temsilcileri, doktorlar ve sağlık çalışanları katıldı. Kaymakam Çenet, Ceylanpınar ilçesinin sınır komşusu Rasulayn ilçesinde yaşanan çatışmalarda özverili olarak çalışan tüm sağlık personellerinin Tıp Bayramını kutladı. Hastane baştabibi Uzm. Dr. Ayhan Tufan Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri DR. Turhan SULHAN’A teşekkür ve minnetlerini sunarak başladığı konuşmasında tüm sağlık çalışanları ile gurur duyduğunu ifade ederek, sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını canı gönülden kutladığını dile getirdi. Devlet hastanesinin 3’ncü katının ve Acil Servisin modernize edilerek hastaların hizmetine açılmasından dolayı emeği geçen Ceylanpınar Kaymakamı İbrahim Çenet ve TİGEM Müdürü Tekin Ünal ve diğer idari amirlere emeklerinden ötürü Hastane Baştabibi Ayhan Tufan tarafından plaket takdim edildi.


Hastanenin 3. katının açılışı Kaymakam İbrahim Çenet ile diğer konuklar tarafından yapıldı. 3. katta bulunan servisleri gezen Kaymakam Çenet, hastalarla sohbet etti. Hastaneyi genel anlamda beğendiğini ifade eden Kaymakam Çenet, Hastane Baştabibi Uzm. Dr. Ayhan Tufan’ı başarısından dolayı kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.