banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Ceylanpınar Devlet Hastanesi İnşaatında Sona Gelindi

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M Emre ERKUŞ, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Abdullah SOLMAZ, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet KARA, Destek Hizmetleri Başkanı Halil BEYAZKENDİR ile birlikte inşaatı tamamlanıp teslim aşamasının son evresine gelen 150 yataklı Ceylanpınar Devlet Hastanesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. İl Sağlık Müdürü Erkuş firma yetkilileri tarafından yapımı devam eden hastane hakkında bilgi aldı. Yüklenici firmadan çalışmalarını aralıksız devam etmesini isteyerek inşaatın süresinde bitirilmesi için gerekli tedbirlerin alınması talimatını verdi.
İl Sağlık Müdürü Erkuş ardından hizmet başkanları ile birlikte Ceylanpınar Devlet Hastanesi, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve 1 Nolu Aile Sağlığı merkezlerine ziyarette bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.