banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin PYD nedir?

Dünya Sağlık Örgütü'nden şok açıklama!

Çocuklarınızda kullandığınız emzik ve biberonlar onların hayatını tehdit ediyor olabilir. Dünya Sağlık Örgütü kauçuk emzik ve biberonlarda 'MBT' denilen kanserojen bir kimyasal madde kullanıldığını açıklayarak anne babaları uyardı.

CİVA VE ARSENİK...
Alman Daily Mail gazetesinin haberine göre; araba lastiğinden geri dönüşüm yapılarak elde edilen maddede, civa ve arsenikle birlikte başka toksik kimyasallar da bulunuyor. Sadece emzik ve biberonlarda değil, çocukların oynadığı yumuşak oyuncaklarda da kanser yapan bu maddeye rastlandı. Dünya Sağlık Örgütü, MBT adlı kimyasalın aynı zamanda bulaşık eldivenleri, prezervatif, ayakkabı, hava yastıkları ve elastik bantlarda da kullanıldığı uyarısını yaptı.

ELDİVENLERDE DE VAR
Yapay çimlerde de bulunduğu belirtilen bu kimyasallar yüzünden futbolcuların hayatının tehlikede olduğu vurgulandı. Fransa'nın Lyon kentinde düzenlenen 8 ülkeden 24 uzmanın katıldığı buluşmada, uzun zamandır cilt alerjisine neden olduğu için suçlanan bu kimyasalın karsinojenlere yani kanser yapan maddeler listesine de eklenmesi gerektiği söylendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.