banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Fenerbahçe Beşiktaş'a 11 maçtır yenilmiyor

Nerede kaldı ezeli rekabet

Fenerbahçe Kadıköy'de Beşiktaş'a 11, Galatasaray'a 17 ve Trabzonspor'a 19 yıldır yenilmedi. Rakiplerine büyük darbe indirdi. 2002-03 sezonundan beri kadroda yer alan takımın en eskisi Volkan Demirel de forma giydiği hiçbir maçta yenilgi yüzü görmedi.

Ligde Beşiktaş ile amansız bir şampiyonluk yarışına giren Fenerbahçe Kadıköy'de ezeli rakipleri Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'a karşı çok büyük bir üstünlük kurmuş durumda. Sarı-Lacivertli takım kendi mabedinde oynadığı maçlarda 3 büyük takımı da ezip geçiyor. Öyle ki Fenerbahçe rakipleri Beşiktaş'a 11, Galatasaray'a 17, Trabzonspor'a da 19 yıldır mağlup olmadı. Kadıköy'de taraftarının da desteğiyle rakiplerine karşı psikolojik bir üstünlük kuran Fenerbahçe Beşiktaş'a bu statta son olarak 17 Nisan 2005'te 4-3 yenildi. Siyah-Beyazlı takımın Rumen futbolcusu Daniel Pancu'nun kaleye geçtiği efsanevi karşılaşmada Beşiktaş 10 kişi kalmasına rağmen sahadan 4-3'lük galibiyetle ayrılmayı başarmıştı. Galatasaray ise bu statta son galibiyetini 22 Aralık 1999'da 2-1'lik skorla almıştı. Sarı-Kırmızılılar 17 yıldır Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yenme başarısını gösteremedi. 22 Aralık 1999'dan sonra bu statta hep hüsran yaşadı

VOLKAN DEMİREL KADIKÖY'DE YENİLGİ GÖRMEDİ
Trabzonspor ise Fenerbahçe karşısındaki Kadıköy'de son galibiyetini 23 Ağustos 1997'de 3-1'lik skorla almayı başarmıştı. O tarihten sonra da Bordo-Mavili takım bu stattan 3 puanla ayrılma mutluluğunu bir türlü yaşayamadı. Sarı-Lacivertli takımın en eski oyuncusu olan ve 2002-2003 sezonundan beri Fenerbahçe'de forma giyen Volkan Demirel ise forma giydiği hiçbir Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor maçında rakiplerine karşı yenilgi yüzü görmedi. Volkan Demirel bu rakiplerle Kadıköy'de çıktığı maçlarda ya 3 ya da 1 puan gördü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.