banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Bozova hastanesi için imzalar atıldı

Atılan imzaların ardından bir açıklama yapan Vali Celalettin Güvenç, Yıldırım ailesine teşekkür ederek, “Bozova’daki sağlık hizmetlerimizde yeni bir tesise, yeni bir hastaneye ihtiyacımız vardı. Yıldırım Ailesi Bozova’nın en güzel yerinde, Adıyaman yolu üzerinde kendi mülklerini babalarının hayrına ve hatırasına bizlere bağışladılar. Bundan sonra bize düşen ise bir an önce buranın yatırım programına alınarak hastanenin yapılmasını sağlamaktır”.

 

Vali Güvenç konuşmasının sonunda Yıldırım ailesine, Bozova Kaymakamı ve Bozova Belediye Başkanına teşekkür ederek yapılan bağışın Bozova’ya hayırlı olmasını diledi.

 

Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, ilçelerinde yapılması planlanan hastane için yer sıkıntısı olduğunu ve bunu hayırsever vatandaşların bağışı ile aştıklarını belirterek, “Sayın Bakanımız Faruk Çelik, milletvekillerimiz ve sayın valimizin katkılarıyla Bozova’ya Devlet Hastane’sinin yapılması için karar alınmıştı ancak, devlet hastanesinin yapımı için yer lazımdı. Bozova’da hayırsever vatandaşlarımız, arazi sahipleri Yıldırım Ailesi, yaklaşık 16 dönümlük bir yeri hastane yapımı için sağlık bakanlığına bağışladılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Buraya hastane yapılıyor. Bu büyük bir hizmettir. Bu hizmet sağlık içindir” dedi.

 

16 dönümlük araziyi Bozova’da yapılması planlanan devlet hastanesinin yerini hibe eden ve protokol imza törenine katılan Yıldırım Ailesi ise yapılacak olan hastanenin Bozova halkına hayırlı olmasını diledi.

 

İmza törenine Vali Celalettin Güvenç, Bozova Kaymakamı Recep Öztürk, Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, Sağlık İl Müdürü Erdoğan Duran ve Yıldırım Ailesi üyeleri Ahmet Yıldırım, Enver Yıldırım ve Mehmet Yıldırım katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Bozova Hastanesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.