banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Batman'da elektrikler 2 gün kesilecek

Batman’ın bazı mahallelerinde Cumartesi ve Pazar günü belirli saatlerde yapılacak çalışmalar nedeniyle kısmi elektrik kesintisinin yaşanacağı bildirildi.

Dicle EDAŞ İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “İlimiz Merkezde yapılacak olan bakım onarım ve ağaç budama çalışmasından dolayı, Cumartesi günü 09.00-12.00 saatleri arasında Cumhuriyet ve Şirinevler Mahallelerinin kısmi bölgelerinde elektrik kesintisi yapılacaktır. Pazar günü de 06.00-09.00 saatleri arası Yavuz Selim, Bayındır ve Petrol Mahallelerinde,  yine Pazar Günü 09.00-12.00 saatleri arasında Ford Servisi-Sanayi bölgesinde kısmi elektrik kesintisi yapılacaktır.” denildi.

(İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.