banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Balıklıgöl Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi açıldı

Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni açtı.

 

Balıklıgöl Devlet Hastanesi, bugün düzenlenen törenle Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni açtı.

 

Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Şahin Yaztürk, açılış sonrasında yaptığı açıklamada fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezine daha önce hizmet alım yöntemiyle özel sektör tarafından personel alımının yapıldığını hatırlatarak “ Ancak İşletim maliyetin yüksek olması ve hastalarımıza verilen hizmetin kalitesinin yeterli olmaması gibi hususlar dikkate alınarak bu hizmetin hastanemiz bünyesinde ve hastanemiz personellerince verilmesi kararlaştırılmıştır.” dedi.

 

Son teknolojik cihazlarla ve uzman personeller tarafından günlük 150 hastaya hizmetin verileceği Balıklıgöl Devlet Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde 12 adet elektroterapi kabini, 1 adet kısa dalga diatermi odası, bir adet fizik tedavi ünitesi, bir adet rehabilitasyon odası ile son teknolojik özelliklere sahip yüzeysel ısıtıcılar, infraruj cihazları, hat-pack cihazları, kısa dalga diatermi cihazları, traksiyon cihazları ve parafin cihazları bulunuyor.

Adnan Çelik GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.