banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Bakkallar Bayisi Odasından Başhekim Şelli'ye Ziyaret

Şanlıurfa Balıklıgöl Hastanesine Baştabip olarak atandığı günden itibaren fiziki anlamda da başarılı çalışmalara imza atan Dr. Eyyüp Şelli’yi ziyaret eden oda başaknı Altun, pandemi sürecinde sağlık anlamında yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletti 
Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun, görüşlerini şöyle açıkladı, “Göreve geldiği ilk günden itibaren gerek hastane içinde yaptığı fiziki geliştirme ve gerekse Korona virüs döneminde yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı hastaneye gelen gerek hasta esnaflarımız ve gerekse hasta yakınları Balıklıgöl Hastanesinden ve Baştabip Sayın Dr. Eyyüp Şelli’nin başarılı çalışmalarından övgü ile bahsettiklerini anlatan Başkan Mehmet Altun şöyle devam etti  “Biz de memnuniyetimizin ifadesi olarak Sayın Dr. Eyyüp Şelli ve ekibini yürekten kutlarız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.