banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

Bakan Koca: Urfa'da koronavirüs pik seviyesine ulaşıyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca,  Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının ardından düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

"BAZI İLLERDE, HASTALIK PİK SEVİYESİNE ULAŞIYOR"

Salgının bazı illerde pik seviyesine ulaştığına dikkat çeken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, " Yeni vaka sayılarımız bin seviyelerinde. Yeni vaka sayılarının neden bu seviyede kaldığının da sebebi belli. Diyarbakır, Konya, Adana, Gaziantep, Urfa başta olmak üzere, bazı illerde, hastalık pik seviyesine ulaşıyor. Bu şehirler, en yüksek vaka sayılarını yeni görmektedir. Buralardaki vaka artışlarının ancak tedbirlerin gücüyle azalacağını, daha stabil hale geleceğini düşünüyoruz. Mevcut durum, Türkiye ortalamasına ilişkin genel dağılımdan çok, belli şehirlerdeki artışlardan kaynaklanmaktadır" dedi.(RHA AJANS)

Anahtar Kelimeler:
Bakan KocaPik Seviyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.