banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Asger Sorensen Angelo Preciado

Bakan Koca'dan Korona Virüs'ten iyileşenler ve OHAL açıklaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu ile yapılan toplantının ardından basının karşısına geçerek kamuoyuna son durum hakkında detaylı bilgiler verdi.

İYİLEŞENLER VAR
Bakan Koca, koronavirüs tedavisinin ardından iyileşenlerin olduğunu sayının da fazla olduğunu bildirdi: "Önümüzdeki günlerde iyileşen vakalarımızı günbegün açıklayacağız. İyileşen vakalarımızın fazla olduğunu belirtmek istiyorum. Net bilgiler için 14 gün geçmesi gerekiyor."


ÇİN'İN KULLANDIĞI İLAÇLAR TÜRKİYE'DE
Bakan Fahrettin Koca, "Çin'den olumlu sonuç veren ilaç da bu sabah geldi. Yoğun bakım şartlarında tedavisi devam edenlere uygulanmaya başladı." dedi.Bir gazetecinin: "Çin'den gelen ilaçların parasının Atatürk ödediği söyleniyor" sorusuna Bakan Koca: "Çinden aldığımız her ilcın parasını biz ödüyoruz" diyerek iddiaları ayalandı.


SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI
Bir gazetecinin Türkiye'de sokağa çıkma yasağının ilan edilip edilmeyeceğinin sorulması üzerine; Bakan Koca, "Tek tek hep birlikte mücadele edilmesi gereken bir dönemdeyiz. Herkes kendi OHAL'ini ilan edebilir. Herkes kendini izole edebilir." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.