banner2
Öne Çıkanlar PapeAlioune Ndıaye Kökünü Kurutma Operasyonu Dergah Camisi İmam Hatibi İbrahim Onat Pamuk (Kütlü) Pakistan MİLGEM Korvet Projesi

Bakan Koca Açıkladı: Yüzde 80'i İyileşti

Koronavirüs ile ilgili günlük tabloyu açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 6 Haziran tarihi itibariyle vefat eden vaka sayısı 21 lduğunu paylaştı. bugün vefat eden 21 kişi ile birlikte bugüne kadar vefat eden kişi sayısı 4 bin 669 kişiye ulaştı.

İyileşen hasta konusunda da müjdeli haberi paylaşan Sağlık Bakanı Koca, bugün iyileşen Bin 922 kişi ile birlikte toplam 169 bin 218 koronavirüs salgınına yakalanan kişilerin 135 bin 322 kişisinin iyileştiğini açıkladı.
 Dün tüm türkiye'de yatan hasta sayısının 41 kişi olduğunu açıklayan Bakan koca, Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: " Toplam vakaların %80’i iyileşti. Yeni iyileşen hasta sayımız 2.000’e yakın. Pozitif tanı konan hastaların büyük kısmı hastalığı belirtisiz ve evde geçiriyor. 81 ilimizde COVD-19 sebebiyle DÜN YATAN HASTA SAYISI 41. Daha iyi tedbir, daha iyi sonuçtur."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.