banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR URFADA TRAFİK KAZALARI şehmuz özer ile anlaştı urfaspor kartalspor maçı

Bahçelievler sağlık ocağı bakımsız

Bahçelievler Mahallesi'nin başlıca sorunlarından olan park ve bahçe yetersizliği vatandaşları Yenişehir'deki parklara yöneltirken Bahçelievler Sağlık Ocağı'nın bahçesinde bulunan ağaçlık alanın bakımsızlıktan otların istilası altında kalmasına vatandaşlar tepki gösteriyor.

Yeşil bir alanda oturup çay içmeyi akşam binaların sıcağından kurtularak temiz bir teneffüs almayı arzuladıklarını belirtirlerken Bahçelievler Sağlık Ocağının etrafında bulunan duvarların kaldırılmasını ve yeşil alan olarak halka açılmasını talep ettiler.

Daha önce kent merkezindeki çoğu parkın duvarlarının kaldırıldığını hatırlatan vatandaşlar, kapalı kapılar arkasında kalan bahçenin bir an önce halka açılmasının bahçelievlerde ikamet eden vatandaşlar için önemli olacağını vurguladılar.

Bahçelievler Mahallesi sakinlerinden Hüseyin Güneş: "en çok sıkıntı çektiğimiz konulardan birisi hiç şüphesiz yeşil alan sıkıntısıdır. Bahçelievler Mahallesi sakinleri olarak Bahçelievler Mahallesi'nde park, bahçe gibi yeşil alanların yerine mimari yapıların daha çok yer tutması bizleri çileden çıkarıyor. Özellikle Bahçelievler Sağlık Ocağı'nın duvarlarının yıkılması hem şehrimiz adına hem de Bahçelievler Mahallesi adına güzel ve daha çok görsele hitap eden yeni ağaçlıklar yeni yeşil alanlar ortaya çıkacaktır. Böylelikle Bahçelievler Mahallesi sadece mimari bir mahalle görünümünde çıkıp oturulması daha hoş olan bir mahalle görünümünde olacaktır. Hem de böyle bir durumda mahalle halkı ve mahalleden olmayan vatandaşlarımızın dikkati bu mahalleye bu yeşil alanlara çevrilecektir. Umut ediyorum ki yetkililer sesimize duyarsız kalmayıp gereken neyse onu yerine getirirler" diye konuştu.

Bahçelievler Sağlık Ocağının bahçe duvarlarının yıkılıp yıkılmayacağını önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Olay

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.