banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Yayladağıspor Rasmus Hoejlund Rogers Kassım Mato futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins

Akçakalelilere müjde

Akçakale Devlet Hastanesi hastane yöneticisi Dr Yılmaz GERGER Hastaneye kazandırılan spiral tomografi cihazı için şöyle dedi;

“ Tomografimizde hekimlerimizin istemleri kapsamında kontrastlı ve kontrastsız tüm grafi çekimleri 7/24 yapılmaktadır. Ayrıca böbrek taşı, böbrek üstü bezleri v abdomen Ca ların teşhisi tanısı için özel çekim protokolleri geliştirilerek hekim teknisyen bazlı çalışmalar kapsamında  kontrastlı çekimler için dijital difüzyon seti alımı yapılmış hizmete sunulmuştur. 5 dk gibi kısa bir zamanda hastaya 50 kesit alınarak teşhis yoluna gidilmektedir. Yeni açılmasına rağmen Günlük 40 hastaya grafi çekilmekte ve en geç ertesi gün raporları teslim edilmektedir. Hastanemizde en yeni teknoloji ile spiral tomografi cihazı kullanılmaktadır. Akçakale’ye, Akçakale halkına hizmet noktasında elimizden geleni gece gündüz mesai mefrumu gözetmeksizin yapacağımızı, halkımızın yaşadıkları yerde tedavi, tetkik ve muayene olmaları için çalışacağız ”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.