banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Öğrenci bakan

Ahmet Polat, oğluna ikinci kez hayat verdi

Antalya'da başarıyla gerçekleşen ameliyat sonra Böbrek nakli olan İlyas ve baba Ahmet Polat hızla sağlıklarına kavuşuyorlar.

Başarılı bir ameliyat gerçekleştirdiklerini belirten Akdeniz Üniversitesi Organ Nakli Merkezi: "Polat Ailesi'nin ilk çocuğu olan İlyas Polat (31), 3 yaşında astım bronşit hastalığı sebebiyle antibiyotik tedavisi gördü. Yoğun ilaç tedavisinin ardından hasar oluşan böbrekleriyle yaşam mücadelesini sürdüren İlyas, yüzde elli çalışan tek böbreği ile hayata tutunmaya devam etti. Ancak doktorlar acil böbrek nakli gerektiği haberi verilince, babası Ahmet Polat'a Şanlıurfa 'dan hastanemize gelerek, böbrek nakli için başvuru da bulundu. Merkezimiz uzman doktorları tarafından yapılan tetkikler sonucunda babasının dokularının uyması sebebiyle, 31 Aralık 2018 tarihinde merkezimizde gerçekleşen başarılı böbrek nakliyle hayata dönen İlyas ve babası Ahmet Bey'in sağlık durumları gayet iyi. Polat Ailesi'ne bundan sonrası için sağlıklı, mutlu, uzun bir ömür diliyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.