banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Fatih Aksoy görevine geri döndü

Başhekimlik görevine yeniden geri dönen Mehmet Fatih Aksoy'un ilk ziyaretçisi Bozova ilçe emeniyet müdürü Çoşkun Kaya oldu.

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Aksoy: Bozova Devlet Hastanesi Başhekimlik görevime yeniden başladım. İlçe Emniyet Amirimiz Sayın Çoşkun Kaya ziyaretimize geldiler kendisine ve tüm emniyet teşkilatına teşekkür ederim...Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin..." dedi.

Mehmet Fatih Aksoy kimdir?

Uzm.Dr. Mehmet Fatih AKSOY, 1978 Şanlıurfa Bozova doğumlu.

İlk, orta ve lise öğrenimini Şanlıurfa’da, Üniversite eğitimini ise yurt dışında Tıp Fakültesinde tamamladı.

2000 yılında Sağlık Bakanlığı tarafından Şanlıurfa Bozova Sağlık Merkezine hekim olarak görevime başladı. 2004 yılında  İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İç hastalıkları kliniğinde, asistan hekim olarak devam etti. 2009 yılında ise İç Hastalıkları Uzmanı olarak Bozova İlçe Devlet Hastanesine atandı. 2011  yılından itibaren aynı hastanede Hastane Yöneticisi Başhekim olarak görev yaparken 1 kasım 2015 seçimlerinden milletvekili olmak için görevinden istifa ederk AK Parti'den 12. sıradan milletvekili adayı oldu. Vekil seçilemeyen Fatih aksoy tekrar Başhekimlik görevine gerin döndü. İyi derecede Kürtçe, Rusça ve İngilizce bilen aksoy, Evli ve iki çocuk babası.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.