banner2

    Uzun bir süredir kendime soruyorum acaba Şanlıurfa, büyükşehir belediyesi olmakla büyüyecek mi yoksa küçülecek mi?
Şanlıurfa’da bundan sonra olan değişimler ve dönüşümler bunu gösterecek. Şanlıurfa merkezinin üç ayrı ilçeye dönüşmesi hizmetleri de aynı oranda alacak mı? Tabi hizmet derken sadece sokaklara döşenen paket taşları ve çöp toplama faaliyeti değil bunun dışındaki hizmetleri kastediyorum. (paket taşı döşemek, çöp toplamayı belediyecilik zanneden zihniyet dünyanın birçok yerinde miadını doldurmuştur.)
    Eğer belediye başkanları arasında işbirliği yapılır el birliği ile ilçelere eşit bir şekilde hizmet götürülürse Şanlıurfa belki tam anlamıyla olmasa da kısmi olarak hizmet görür;  ama yok belediye başkanlarının tek ortak noktası sadece seçildikleri siyasi parti olursa vay Şanlıurfa’nın haline işte o zaman Şanlıurfa çok şey kaybedecek demektir.
    Ama eğer hizmet anlayışı değişir yol, kaldırım ve altyapı dışında ilçelerimizde yaşayan çocuklar için oyun alanları,  gençler için spor alanları, yaşlılarımız için huzur ve yeşil alanlar vb. inşa edilirse, kısacası Şanlıurfa halkının huzuru maddi değil de manevi unsurlarla sağlanmaya çalışılırsa belki o zaman iyi ki belediyemiz büyük sıfatını almış deriz. Yoksa Ruhamızda üç tane yeni belediyenin ve kaymakamlıkların oluşturulması, kurumların bölünmesi, Ruhamıza çok şey kazandırmaz belki de tam tersi çok şey kaybettirecektir.
    O zaman hep beraber bekleyelim ve de görelim…
Sevgi ve muhabbetle kalın….

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.