banner2


Şanlıurfaspor başarısız geçen ilk dört haftadan sonra fatura teknik direktör Engin korukır’a kesilmiş korukır gönderilmişti.
Yeni teknik direktör Hüseyin dağ’ın iş başına getirmesi yerinde bir karardı ama oda çare olamadı.
geçen hafta zar zor gelen galibiyet azda olsa Şanlıurfaspor taraftarlarına umut vermişti. O güzel umutlarımız bir haftalık oldu. Sevincimiz kursağımızda kaldı.
Bu yabancıları kim bulup getirdi. Kimin torpili ile geldiler bilmiyorum ama yönetimin yabancılar konusunda kandırıldığını düşünüyorum. Söyler misiniz Toni Silva kimin torpili ile oynuyor. Adamın sahada koşacak takati yok ya hu!..
Şanlıurfaspor bu hafta oynadığı Boluspor maçı tam bir rezaletti… Urfaspor’da takım ruhu yok! Mücadele yok! Bloklar arası boşluklar had safhada… bu takım sanki hiç idman yapmamış.
Maçta defans tam bir yol geçen hanı olmuştu. Kısaca takımın acil toparlanması lazım. Şanlıurfaspor yönetimi buna çare bulmalı. Yarın geç olabilir. Facia arz eden bu takım çökerse herkes altında kalır. bu takım kimsenin çiftliği değil. Futbolcuların iki pas yapacak halleri yok! Bu takım şampiyonluğa oynayacaktı. Seyreden seyirciyi kahreden hantal bir yapıyla mı şampiyon olacak. Acilen silkelenmesi lazım! Yönetim radikal kararlar alıp bu hantallığa müdahale etmesi lazım.
Bu takım kimsenin tekelinde değil. Yapamayan varsa yoksa yol yakın iken bıraksınlar derim… Doğrusu olan da bu olur…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.