banner2

Ramazan Ayı rahmet ve bereket Ayıdır. Sömürü araçları marketketler bir taraftan indirim bir taraftan bindirim yaparda..
Bizi halk edenin günahları bağışlama kampanyası yokmu? Hemde esehi var. Hani haber de, Yokmu tevbe eden?  tevbesini kabul edeyim.Yokmu rızık isteyen? rızık vereyim. Yokmu sıkıntısı? Sıkıntısını gidereyim.Yok mu? hastalığına şifa arayana şifa vereyim. Yok mu? Meşru ne muradı varsa ben murad edeyim.Yok mu hayır hasenat yapana bire bin vereyim. Yokmu? 1000 Aydan daha hayırlı olan kadir gecesinde günahlardan arınmayı isteyeni bağışlayayım. Yokmu dargınların barişanları kul hakkından kurtarayım. Yok mu? Şeytanların tuzklalarından,semtinden uzaklaşanları,zincirlere vurulan Şeytanların şerrinden koruyayayım.
Yok mu? Cehennemin kapalı olduğu,Açık olan cenneti isteyene Cennet vereyim. Bu kampan yada kul hakkı hariç, Tüm günahlardan arınmak için bu ilahi kampanyaya hiç bir engel bulunmamaktadır.
Katılın kazanın hemde maddesiz külfetsiz.sabır, tevekkül silahımız olursa bu sıkıntılı günler büyük bir nimettir. Başımıza gelenler şefkat tokatlarıdır. Nisan 29'dan bayram süresince Ülkemizde genel bir kısıtlama var. Var olan hastalık hem bulaşıcı hemde öldürücüdür. Her fert sorumluluk taşımalı, hafife almamalı, ne olur dememelidir.
Bu hastalığa sebep olmak kul hakkına tecavüzdür. Vebal vardır. Tedbir bizden takdir Allah'tandır. Parti kongleri yapılırken, büyük salonlar lebaleb dolu iken, Patates, soğan dağıtımında tüm tedbirler çiğnenirken, Fakirin Cenazesi kepçeyle gömülürken,nüfuzluların cenazeleri binlerce kişilerce kalabalıklarla hiç bir kural tanımadan son görevler icra edilirken, imtiyazlar tanınsa bile bunlar bizi yanıltmasın. bazıları koronadan torpilli ne yapalım.

Güçlüyü görmemek,fakire ise ceza kesmek, ayrı bir virüs ve adaletsizliktir Bu ayrımcılığa da toplum fertlerinin çoğu bağımlılık kazanmıştır.

Kural; ya hep ya hiç olmalıdır. Kısıtlama süresince zircir marketlerin sadece pazar günleri kapalı olmaları ayrı bir ayrımcılıktır. Yeterki kapitalizmin hortumlarına para aksın, aksamasın. Allah fakir fukaraya yardım etsin.

Evlere hapsedilirken, giderler iki katını boylar. Tüketim çoğalır.Bizler yinede beterin beteri var deyip şükür, sabır silahını kuşanalım.
Mevla göre lim neyler neylerse güzel eyler. Günah indirme kampanyasından faydalanmak dileklerimle....Vesselam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.