banner2

Sağ olanlar ne Ramazanlar gördü ve görecek. Gaflet, Dalalet, nefse, Şeytana uyma, şehvette boğulma, insan ruhunu sarmazsa İnsan yaradılış hikmetini anlar. Dünya hayatındaki yaşantısını İslama göre düzenler, bunun tersi ise şeytanın taşeronu olmaktır. Allaha şükürler olsun bir Ramazan ayının gölgesi daha üzerimizde, İnanmayanların böyle bir sevinci yok, İnananlar dünyada çok güzel şeylerle taltif edilmiş, bunlardan biride Oruçtur. Ramazan ayı gölgesi üzerimizde iken, bu güzel havayı teneffüs etmeye çalışırken, ne yazık ki, İslam Coğrafyasında zulüm, gözyaşı, katıl tüm hızı ile devam ediyor. Toplum fertleri olarak bir şey yapamadığımız, zulmü önleyemediğimiz için hepimize pay var düşüncesindeyim. En kolay şey dua etmektir. Samimiyettir, olayları ümmet görüşü olarak görmektir. Zalimin zulmü varsa mazlumun da ahı vardır. Şu an ümmetin Mazlumu Zindanda bulunan Mısırın baltacı cübbelileri tarafından idama mahkûm edilen Mücahit Mursi ve dava arkadaşlarıdır.

Ramazan ayında yani oruç tutmada bazılarının günlük mideleri tıklım tıklım dolarken, yemekler beğenilmezken, ümmet fertlerinin çoğu aç perişan, bir lokma kuru ekmeğe hasret, kimim tuttuğu Oruç daha makbul onu Rabbimiz bilir. Tutulan oruçlar, ruhumuzda bir değişiklik meydana getirmiyor, şeytan taşlanmıyorsa, bizde bir sorun var demektir. Ümmet şuurundan kopan ruhlar, oruçta tutsa, süper umre, süper hacda yapsa, Mesuliyetten kutulamayacaktır. Uydurulmuş dinin ilkeleri her Ramazan ayında yapıldığı gibi bu Ramazan ayında da devam edecektir. Nedir o yapılanlar! tüm Camilerde Mukabele(Kuranı kerim) Okunacak ne yazık ki, Kuran ne diyor anlatılmayacak. Beşeri sistemin müsaade ettiği kadar din anlatılacak, İslama Kurana göre zekâtlar verilmeyecek, yine Ramazan paketleri hazırlanacak İslam dışı dağıtılacak. Hâlbuki zekâtlar fakirin hakkıdır fakire nakit olarak verilmelidir. Zekât toplama simsarları hiç bırakır mı?  Bu batıl durum senelerdir devam ediyor. Sebep olanlar İndallah’ta mesuldürler. Ramazan ayı iftar sofralarında yine zenginler oturacak israflar yapılacak, fakir, fukaralar bakacak. Hal bu ki, Ramazan ayı, oruç bize şuur vermeli, Oruçla fakirler hatırlanmalı, fakirler gözetilmeli, komşuluk ilişkileri sıklaştırılmalı, akrabalık rabıtaları daha da pekiştirilmelidir. Uydurulmuş din amelleri ile tutulan oruçların ne kıymeti olur.

Ramazan ayında feministler yine devrede olacak bu fitne asrında kadınlarda teravih namazı kılmak için Camilere koşacak, Camiye giderken anne örtülü, kızı, gelini kapalı çıplaklardan olacak, hal bu ki, kadının fitne asırlarında en güzel mekânı, Namazgâhı evidir. Ramazan Ayı bir mekteptir, bilinmeyenleri öğrenme, tatbik etme ayıdır. Gerçek oruç ruhların gıdasıdır. Günahların kalkanıdır. Çünkü Ramazan ayında Cehennem kapıları kapalı cennet kapıları açıktır. Ramazan ayında şeytanlar zincirlere vurulur. Oruçla şeytan taşlanmış, ruh dünyamızdan kovulmuştur. Oruç tüm Ümmetlerde vardır. Sadece günleri farklıdır. Ümmeti Muhammed’in tuttuğu oruç yalnız bazen 29 bazen 30 gündür. Bu günlerimizi de laik, ladin sistem belirliyor buda ayrı bir konudur. Oruç ruhumuzda deruni çığır açmalı, iyilikleri emir, kötülüklerden men şuuru vermelidir. Oruç hiçbir beşeri sistemin İslam’la kıyaslanmayacağı şuuru vermeli bizi başkalarına anlatamaya sevk etmelidir. Oruç bu okunan kuran ne diyor emir ve yasakları nelerdir aşısını aşılamalıdır. Oruç insanı şeytanın taşeronluğundan kurtarıp, Allah’ın hükümlerinin hükmü için çalışmada bize şuur vermelidir.

Ramazan ayında gerçek İslama göre yapılan amellerin sevabı katlanır. Sevaplar Mümbit ömür tarlamıza ekilen hayat iksiridir. Bir seçimi geride bıraktık. Çok insan bilerek bilmeyerek günah işledi. Küfür düzeni içerisinde bir oy uğruna çok kalpler kırıldı. Meydanlarda hep Ankara kulelerinde oturanlar konuştu.7 Haziranda ise istemese de halk konuştu. Çıkan tablo hiç umurumda değil. Demokrasiye iman edenler sevinsin o kadar. Hele din adamı kisveli geçinip, ladin siyasetin fanatiği olan din adamları liderler için Mikrofonu eline alıp, liderleri göklere çıkaranlar, kalemi ile her gün liderleri pompalayanlar, Kötülüklere veya iyiliklere ortak olanlar. Bu Ramazan ayında neyi anlatacaklar çok merak ediyorum. Sermayesi Ladinilik, Laiklik,  demokrasi, Kemalizm olan bir anlayışı din adamı geçinen biri nasıl alkışlar, destekler anlamış değilim. Din adamı dininin fanatiğidir çekinmeden hakkı haykırır haksızlığa karşı koyar. Bu alkışçı din kisvelileri siyasetçilerin iftar sofralarında çok göreceğiz. Ramazan Orucu bunları temizler mi? Allah bilir. Kim iyilik taraftarı hak savunucusunu severse iyiliklerine ortaktır. Kim batı ve batılın hayranlarını alkışlar severse o kişide kötülüklere ortaktır.

Mevlam hepimize feraset nasip eylesin. Tutacağımız oruçlarla günah kirlerinden arındırmayı nasip eylesin. İstanbul fethi ilk olarak devlet erkânı ile kutlandı. Fetih Kalabalılarla övünme yeri değildir. Hele slogan atma yeri hiç değildir. Fethin bize kazandırdığını gerçek manada anlamayan, anlatma yan zihniyet, fethin topraklarında zina zirveye çıkmış, fetih toprağına namahrem eli değmiş, Fetih anlayışında Amentü ruhu vardır, Demokrasiye, laikliğe, ladinliğe, kemalizme iman etmekle fethi kutlamak eğik minare misalidir. Mimar Sinan’a Minareyi yapanlar hünkârım minare eğri demişler, getirin ipi çekelim doğrultalım demiş ve aynısını yapmış, Ayasofya’nın açılmasına çaba varmış, Küfür sistemini korumak için Müslümanlara hava aldırma sanatıdır. Bunları çok gördük. Dindar geçinip siyaset yapanlar. Siz Camilerdeki cübbelileri değiştirin dinin din adamını yapın. Siz faizi kaldırın, zinayı kaldırın, yolsuzluğu, eğitim sistemine el atın bu sefer yapamadım artık demeyin. Konumuz Ramazan ve oruç  bize şuur versin ruhlarımızı değiştirsin,gerçek dini anlama,anlatma,yaşama nasip etsin.Şeytanın taşeronluğunu yapmakla hiç kimse ümmet fertlerine bir şey veriyorum demesin.Kahhar ismi ile mevlam zalimleri,katilleri kahreylesin narkoz  dan kurtulmak dileklrimle…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.