banner2

Bir zamanlar paşa kelimesini kullanmak suçtu.Yasaklayanlar daha sonra kendileri paşa oldular.İğne ile kazılan kuyu misali bedeller ödense de özgürlük alanında mesafeler katledildi. Edilmeye devam ediliyor. Bazı insanlar özgürlüğü sonsuz, sorumsuz bir şey zannediyor. Her insan hür doğar,hür yaşar fakat  beraberinde sonsuz dokunulmaz ilkeleri vardır.İnanç  hürriyeti tüm özgürlüklerin önünde gelir. İnanmış inanmamış fark etmez. Başkalarına zarar vermeden her insan inancında hürdür. İslam dininde dini konularda Müslüman Müslüman’ı zorlayabilir. İnanmayana ise asla illa gel İslama gir denmez yani zorlanmaz.  Sadece tebliğ eder anlatır hepsi o kadar.

Genelde İslam ülkeleri, özelde ise ülkemizde İnançlı insanlar! Laikler, sözde demokratlar tarafından çok haksızlıklara uğradılar. Bu gün özgürlük için bağıranlar, birilerini diktatörlükle suçlayanlar İnançlı kesimin hakları ayaklar altına alınırken, neredeydiniz. Ey samimiyetsiz özgürlükçüler. Başörtüsü için ikna odaları kurulurken, binlerce genç eğitimsiz kalır, öz yurdunda garip, yurt dışında meşakkatle eğitimini tamamlarken, Başbağlar köyünde katledilen masum insanlar için hiç sesiniz çıkmadı, o zaman neredeydiniz siz sahte özgürlük talebi peşinde koşan hainler. Milletin iradesi ile seçilen, başörtüsünden dolayı Milletin meclisinde linçe tabi tutulan, tüm hakları ellerinden alınan, fedakâr, davasından taviz vermeyen, Mücahide(Merve KAVAKÇI) bir bayan kardeşimiz insan değilmiydi? Şimdi kalkmış mangalda kül bırakmadan özgürlük fedaisi kesiliyorsunuz. Tüm insan özgürlüklerini savunmak sizin paşa zihniyetinde yoktur. Bizim paşalarımız vahiy kültürüdür aramızdaki fark işte budur.

Anadolu gençlik Derneği Ayasofya ibadete açılsın diye bir sabah namazında binlerce insanı topladı dualar edildi. Talepler medenice anlatıldı hiçbir insanın burnu kanamadı. Yakma yıkama da olmadı bu özgürlük talebini ne dilinize aldınız nede basınınızda görüldü. Sizin gözünüzü kan bürümüş. Bu masum mazlum millet gençleri üzerinden gözyaşından dünya çıkarı elde etmek istiyorsunuz. İnancınız yoksa bari insafınız olsun. Paşaların maşalarısınız kendinize gelin talepleriniz meşru olsun bizde sizleri destekleriz.  Anlaşılan inançsızlığınız Müslümanlara hayat hakkı tanımıyor. Bizim fikir yapımızda inanç farkı gözetmeksizin her kesin hakkı verilmelidir. Kilise sevdalıları kiliseye, Cemevi sevenleri Cemevine, Çankaya sevenleri ise Çankaya’ya varsın.

Gezi olayları paşaların maşalarla organize ettiği bir figürandır. Yakmak, yıkmak, bağırmak inançlara saldırmak asla özgürlük talebi değildir. Vesayet rejimin tekrar ikamesi için bir deneme provasıdır. Sözde dil özgürlüğü adına senelerdir ülkemizde adı konmamış bir savaş var. Kırk bine yakın insan yer altında, köyler yakıldı, insanlar kaçırıldı elde ne var koca bir sıfır Kayıp eden insan ve ülke. Bu sefer güneydoğu illerinde inançlı insanlara saldırılar var. Bu saldırıları kınıyorum. Haksızlık kimden gelirse gelsin zalimin karşısında mazlumun da yanındayız. Çok kere yazdım olaylara bakış açımız, biz dil mücadelesini değil, din mücadelesi veriyoruz. Dini sorunlar çözülürse dilin çözümü de içindedir.  Bir taraftan barış süreci işleniyor. Bir taraftan Anneler yine ağlıyor bu nasıl barış isteme anlayışı. Zinadan,çalışmadan para kazanmadan,faizden,uyuşturucu kaçakçılığın dan gaspla bazı kurumları elde memelerinden  olacak ki, tam Kudurmuşlar. Bu ülke sahipsiz mi? Taşlar bağlanmış köpekler salınmış zihniyetine sahipseniz yanılıyorsunuz. Milletin iradesine tahammülsüz lük sütü bozukluğun ifadesidir. Bindiğimiz gemi hepimizin bindiğimiz gemiyi deliyorsunuz size mani olmak hepimizin görevidir. Gemi batarsa hepimiz batarız.

Şu an tüm çılgınlıklar Cumhurbaşkanı seçimine kilitlenmiş, Milliyetçi, mukaddesatçı bir parti ulusalcılarla çatı aday arayışına yanaşıyorsa vay bizim halimize. Anlaşılan tüm çabalar boş. Milletin iradesine inanıyorsanız sabredin sonuca da katlanın. Sabırsızlıkla, çılgınlıkla bu nasıl Demokrasiye iman şeklidir. Ey özgürlük sahtekârları bu yazıyı ben sizin döneminizde yazsaydım. Çoktan içerdeydim. Aynı özgürlük size de var. İstediğiniz kadar yazın halkı kendinize inandırın. Bu işinize gelmiyor paşalar emretmiş sizde emre iman etmişsiniz seçim meçim olmaz. Mısır gibi korsan gaspçı bir anlayış peşindesiniz.  Mısırda Nurmu narmı? Bir parti sisiyi desteklemiş, alkış tutmuş bu zihniyette olan çok tarafınız var. Demokrasiye tam inanıyorsanız beklemesini bilin. Ortalığı karıştırmayın. İnsanlık emekle bir lokma ekmek peşinde koşuyor. Buna saygılı olun. Ferdin Müslüman olması değil, sistem, rejimlerin, düzenlerin ıslah olması, Müslüman olması insanlığın kurtuluşudur.Paşalara maşa olmakla hak elde edilmez….. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.