banner2

Kurtlar dumanlı günü bekler, şer odakları yine sahnede ülkenin kalkınması, insanın refahı için çalışmak hiç umurlarında değil. Hâlbuki bu ülke hepimizindir. Sayın KILIÇDAROĞLU Cumhurbaşkanlığı için Tayip ERDOĞAN ve Abdullah Gül’den başka insan mı yok?  Diyor Parti zihniyeti geçmişte böyle demiyordu iş Müslümanlara gelince demokrasiyi hatırlıyorlar. Söylemleri samimi değil. Sayın BAHÇELİ aynı tonda TAYYIP Bey Cumhurbaşkanı olamaz diyor. 1 Mayıs emek bayramında ortalığı savaş alanına çevirdiler eski kalıntılar bir türlü silinemiyor. Geçmişte işçiyi sömürdüler işçinin alın teri ile beşli çete unvanını aldılar, servetlerine servet kattılar. Şimdi toptan hepsi demokrat kesildiler işçinin emeğinden bahsediyorlar yaptıklarına kargalar bile güler.

Halk ve gerçek işçiler bunları çok iyi tanıyor. Gayelerini iyi biliyor. Şükür ki eski güçleri yok. Emek bayramında emek fertlerine, esnafa zarar vermek emeğin neresinde var. Yine sağduyu galip geldi az bir zararla 1 Mayısı geride bıraktık. İşçinin alın teri ile hiç kimsenin oynamaya hakkı yoktur. Gündemde en çok çocuk istismarı var. TV. Ekranlarında gösterilen çocuk haberleri tam bir facia, idamın geri gelmesi düşüncesindeyim. Cahiliye adetlerinden daha beter.  Bu olaylar için idam en iyi seçenektir diye Sayın Başbakan söyledi. Çocuk katillerinde, tecavüzlerinde bir mafya parmağı var diye düşünüyorum. Amaçları ülkenin huzurunu kaçırmak. Bu konuda her kese görev düşüyor.

Yerel seçimler yapıldı gürültüsü halen devam ediyor. Şimdi halk seçilenlerden hizmet bekliyor. İlimiz Büyükşehir oldu diye belediye binasına asılan Büyükşehir levhası bile manşet oluyor. Halk hiçbir şeyi unutmaz. Seçilmeden önce yüzlerce proje söylemleri var onların takipçisi olacağız. Konu belediyeden açılmışken belediye üst çatısı il dışından atanmış olması halkta biraz mide bulandırıyor. Her şeyin hayırlısı olur inşallah. Ev benim misafirime mutfakta yemek hazırlamak benim görevim dışarıdan birisinin mutfağıma girerek sen yemek yapmasını pek beceremiyorsun size yemeği ben hazırlarım demesi dokunaklı bir şey olsa gerek. Benden söylemesi.

 17 Aralık soruşturmasında bazı isnatlara takipsizlik kararı verilmiş. Hukuka inanılıyorsa her kesin saygı göstermesi gerekir. Hukuk her kese lazımdır. Hukuk taraflı olmaz hele öç alma hırsı ile hukukçu karar verirse toplumda karşılığını bulmaz. Siyaset çok çalkantılı günlere gebe karamsar bir tablo çizmek istemiyorum ama bazı ihtimalleri de göz ardı edemeyiz ve bu anlamda uyarmalıyız.

 Sayın ERDOĞAN’IN Cumhurbaşkanı olması istemesi bir intihardır. Eğer başkanlık veya yarı başkanlık sistemi olmaması halinde kendini bitirme girişimi olmakla beraber ümmete lider olma yoluna girmişken İslam âlemi için hayal kırıklığı olacaktır. Yine 3 dönem kuralı nedeni ile 2015 de seçimlerine giremeyecek olan 73 Bakan ve milletvekili siyasetin ve Ak Partinin temel taşlarıdır, yıllardır siyasetle yoğrulmuşlar tecrübeleri var. Dolayısı ile Bakanımız Sayın Faruk ÇELİK de giremeyecek ve bakansız kalacağız. Yani eskisi kadar Urfa yatırım alamayacak. Bunların devre dışı kalması paralelcilerin, muhalefetin, İslam ve Türkiye düşmanlarının kolladıkları bir fırsattır. Diş bileyenler bu günü bekliyorlar. Siyaset ibresi Sayın ERDOĞAN’IN şahsında belirginleşmiştir.

Liderlik vasfı ile Sayın ERDOĞAN Cumhurbaşkanı seçilirse AK Parti’nin durumu eski ANAP gibi olur ki, çok acıklı bir tablo. Halk bunu af etmez. En az bir iki dönem daha Sayın ERDOĞAN’IN Partinin başında olması lazım ki, Milli iradeye saldıran fareler karşılık bulsun. Aksi durumda Partinin başında kim olursa olsun Sayın Başbakanın yerini tutamaz. Ancak başkanlık yâda yarı başkanlık sistemine geçilip ülke yönetimini yine Sayın ERDOĞAN üstlenirse sıkıntı olmaz. Amma tersi bir durum olursa Allah muhafaza düşünmek bile korkunç. Şayet 3 dönem sisteminden vazgeçilmezse güzelim ülkemize ve ümmete yazık olacaktır.

Türkiye’miz eski günlerine getirilmek istenecektir çünkü kuyruk acıları vardır. Olan insanımıza ve Müslümanlara olacaktır. Aynı zaman da vebali de çok ağır olur. Bu böyle biline. Mübarek üç ayların içindeyiz inanan herkes din kardeşimizdir. Birbirimize dua etmek dinimizin emridir. Allah hainlere fırsat vermesin. Dindar siyasetçiyi, dindarları koruyan siyasetçiyi destekler ve severiz yanlışları varsa ikaz ederiz. Bu ikaz sevmeme anlamında değildir Müslümanları ülkemizi sevmemizdendir. İnsanların bir hesabı varsa Rabbimizin de bir hesabı vardır. Rabbin hesabı her zaman insan hesabından üstün gelmiştir. İnsanlar neye layıksa öyle idare olunurlar. Ortalık toz duman, korunmak için maskenizi yanınıza almayı unutmayın.

Bir başka yazıda görüşmek dileklerimle…  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.