banner2

Ortadoğu Coğrafyası kanlı sahnelerle doludur. Bu mekânlar Hak batıl davalarının devam ettiği mekânlardır. Peygamberler diyarlarıdır. Bu diyarlarda âdemin çocukları kabil ve Habil ile ilk kan dökülmüş, halen kan dökülmeye devam ediyor. Hak batıl mücadelesi mevsimlikte değildir. Kıyametin kopacağı ana kadar devam edecektir. Bu coğrafyada bazen hak bazen batıl galip, mağlup olmuştur. Mukaddes beldelerde ilk Peygamber Hz. Adem (AS)   Son Peygamber ise Hz. Muhammed (SAV) Dır Mekke’de Ahır zaman Peygamberinin tebliğ süresi  on üç yıldır. İslamiyet gelmeden önce Mekke’de cahiliyet hâkimdi. Kız çocukları diri diri toprağa gömülüyordu. İnsanlar putlara tapardı. Tüm ümmetler içerisinde beni İsrail kavmi çok aşırı isyankâr bir kavimdir. İsrail oğulları 30 a yakın peygamberlerini katletmişlerdir. Bugünkü İsrail Yahudileri de aynı zihniyeti taşımaktadır. İsrail’in yaptıkları Nazilerin yaptıklarını aratmıyor.

Bugünkü Filistin haçlılarca işgal edilirken, yetmiş bine yakın Müslüman’ı katletmişlerdi. Tam tersine Kürt Selahaddin’i Eyyubi Filistin’i alırken, hiçbir Yahudi’nin kanı akmamıştı. Bugün vahşi batılılar kalkmış hak hukuktan bahsediyorlar. İsrail Bu gün devlet terörü estirip yüzlerce çocuğu katletmiştir. Bu kanlı saldırıda İsrail tek başına da değildir. Mısır, İran, Suriye, Suudi Krallığı ile ABD ve AB dâhil tüm menfaat şebekeleri anonim ortaktırlar. Filistin’in yokluğu Krallıkların, şeyhliğin, saltanatların devamı demektir. Bu gün Filistin halkı öz yurdunda gariptir. Fitne düşüncelerle 1948 Yılında İsrail Filistin’i işgal etmiş, yerleşmiş, dağdaki bağdakini kovar hale gelmiştir. Filistin Yahudiler içinde mukaddestir. Onlara göre Süleyman mabedi bir tapınaktır. Müslümanlardan kurtarılmalıdır. Tahrif edilen (bozulmuş) Tevrat’ta tüm insanlar Yahudilerin kölesidir. Temellerinde vaat edilmiş topraklar vardır. Ne kadar Müslüman öldürülürse sapık inançlarına göre bir zaferdir.

Filistin sadece Filistin halkının davası da değildir Ümmet fertlerinin tamamı birinci derece davası olmalıdır. Katledilen Filistin mazlumlarına sadece Kınamak yetmiyor. Tüm İsrail Malları boykot edilmelidir. Elçilikler geri çekilmeli, elçileri kovulmalıdır. Yani her alanda İsrail’e ambargo uygulanmalıdır. İsrail yanlısı Müslüman geçinen bazı liderlerin Filistin halkına zararları ise İsrail’den daha fazladır. Senelerdir İran Şia’sı Amerika’ya büyük şeytan diyor, İsrail en büyük düşmanım diyor fakat görünen o ki, İran’ın tek bir düşmanı var oda Sünni Müslümanlardır. İran’ın söylemleri Müslümanları kandırmasın ehlisünnet camia bunu böyle bile…

Tüm güçler birleşmiş Filistin’e saldırıyor hem de son teknoloji savaş araçlarını kullanarak. Filistin çocuklarının elinde ise taşlar var, sanki Ebabil kuşlarının Ebrehe ordusuna karşı fırlattığı taşlar gibi. Birde Allah’u Ekber sedalarıdır Filistinlilerin saldırı silahları bu. Dünyanın gözü önünde katliamlar ve soykırım yapılıyor. Gazze hayalet şehir gibi, görüntüler böyle.İsrail, tonlarca bombayla camileri, BM okullarını, hastaneleri, evleri, hatta mezarlıkları bile vurdu. Bölgenin altyapısı İsrail bombaları ile yerle bir edildi. Vurulan 30 bin kadar evin 10 bini tamamen yıkılırken, Gazze Şeridi'nin tek elektrik santralinin ana yakıt deposu da vuruldu. 1,8 milyon nüfuslu Gazze Şeridi'nde su ve elektriğe ulaşmak neredeyse imkânsız hale geldi. Bombardımanın zararı 5 milyar doları buldu. Hem canları gitti yürekler dağlandı hem de evleri başlarına yıkılan mazlum Filistin halkı bir taraftan yaralarını sararken, diğer taraftan geçim derdine düşürülmüş durumda. Bunun müsebbibi ise katil İsrail devletidir. İslam devletleri bir şekilde birlik olup bunun hesabını sormalıdırlar. Şimdilik başka çare yok. Çünkü küfür tek millet olmuş Müslümanların kökünü değişik yollar ve maşalarla kazımaya çalışıyor. IŞİD da bu maşalardan biridir. Kan akıtılmaya devam etsin de isimler mühim değil. Orta Doğunun testisi Osmanlının yıkılışı ile kırılmıştır. Petrol âşıkları önce parçaladılar şimdi tek tek yutuyorlar. Ümmet liderleri göbekten batıya bağlı, Müslüman halk ise sadece dua ile yetiniyor. Müslüman halk silahsız ve güçsüz. Her gün sindiriliyor. Kan akar göz bakar. Mevcut NATO kan dökenlere taraf, tüm küresel güçler birleşmiş, ümmet fertleri haçlı ittifakı ve imhası ile karşı karşıyadır. Bir Selahattin beklemektedir. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.