banner2

İkinci yazımın 5.Maddesi Din,dini değerler de tahrip edilmiş demişim her bir madde geniş konu ve teferruatlıdır. 26 Kasımda Umreden geldim. Mekkede iken, ayni otelde kaldığımız bir gurup vardı. Her akşam yatsıdan sonra bir otobüs doldurulur bir yere gidiyordu. Birisine sordum nereye gidiyorsunuz, ne yapıyorsunuz. Dedi Hocam! şeyhımız bizi Cemaatle tesbih Namazını kıldırmaya götürüyor dediler. Ne büyük hizmet, Farz,vacip, Sünnet bırakılmış. Fıkhen tesbih Namazını Cemaatle kılmak mekruhtur bazı alimler demişler Tahriplerden kısaca bahsettim. 6.Maddeyi de kısa geçeyim Dış politika darbe almıştır. Suriyede Emevi Camisinde Cuma Namazı kılacaktık. Halen her gün Cenaze namazı kılıyoruz.

Kerkük son vilayetimiz olacaktı halen bekliyoruz. İsrail terör devletidir. Yöneticileri eli kanlıdır. Devlet eliyle soykırım yapılıyor. Alkışlar her tarafı inletiyordu. Şimdi siyasette küskünlük olmaz Bağdat, Şam, Halep Bingazi,Trablus, Kudus ..Harap olduktan sonra. .Her şeyin aslını kayıp ettik.

Bazıları Cennet garantili kefen satsada, toto loto biletleri gibi Cennet biletleri dağıtsa da, Dünyamızda Ahiretimiz de berbattır. Kurtuluş çaresi Kur'an ve Sünnete dönmektir. Dinle bizi kandıranlara kanmamaktır. Aleni olarak abdestsiz olana tabi olmamaktır. Yazdıklarım kalu kildir.  Rabbimiz bizi uyarıyor, ikaz ediyor. Yol gösteriyor.

Müslümanım demek ayrı, Müminim demek ayrı, hem Müslümanım hemde  Müminim demek apayrıdır. Rabbimiz bizi hem Müslüman, hemde Müminlerden eylesin. Zengini zengin, fakiri fakir eden yönetim anlayışlarından muhafaza buyursun.

Mevlamız buyurur Rabbim tesirini halk eylesin "Bedeviler "iman ettik"  dediler. Deki:Siz iman etmediniz.Ancak Müslüman olduk deyin. iman sizin kalplerinize yerleşmemiştir. Eğer Allah ve Resulüne itaat ederseniz amellerinizden hiç bir şeyi eksiltmez Çünkü Allah afvecidir. Merhamet edicidir" Hucurat Süresi Ayet: 14 .Müslüman ve Mümin için Rum süresi Ayet.47.Ali im ran süresi Ayet.189.Enfal suresi Ayet.19 Tevbe Süresi Ayet.122.Vesselam....

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.