banner2


Önceki yazımın
3. Maddesi gençlik taribatı var. Z kuşağı,dindar gençlik böylemi olacaktı. Aileden,toplumdan kopuk, idealsız ahlaktan yoksun, ibadetsiz, top sevdalısı kitap okumayan, internet perestiş bir nesil türedi.
4.Toprak, Tarım tahrip edilmiş; insanı doyuran topraktır. dört mevsime hakim ülkemiz, üç tarafı denizlerle çevrili yaşam alanımız tüketim maddelerinin çoğunda dünya birincisi iken, yanlış politikalarla buğday, yağ, et şeker  dışardan ithal ediliyorsa bu toprakların kiymetini bilmemişiz demektir. Pazarda bir kilo kuru soğan 15 Tl ye satılıyorsa burada bir bit yeniği var demektir. Zamların en büyük nedeni maliyetlerdir. Yakıt, enerji,Gübre gibi.. Üreticide, tüketicide piyasadan şikayetçidir. Çiftçiye desteklemeler yağcılar tarafından ekranlarda zaman zaman gösteriliyor. Bu yardımlar kime veriliyor, denetimi varmıdır.?  Nereye harcanıyor? sorun ve sorularla dolu. Zaruri Tüketimler olan,yağ,şekerekmek yumurta, et, temizlik maddelerinin,sebze ve meyvelerin yüksek fiyatlarla satışına fail aranıyor. Fail yönetenlerin ta kendileri dir başka fail aranmasın. insan genleri ile nasıl oynanmış ise, tükettiklerimizin çoğunun genleri (Tohumlar) ile oynanmış, hormonlu besinlerle besleniyoruz. Varlık için de yoklukla,her gün bindirme indirmelerle haksız vergilerle,ekranlardaki gelecek kahinleri ile toplumu sindirenler ve kandıranlar utansın.

5.Dini değerlerimiz büyük darbe almış tahrip ayyuka çıkmıştır. Din toplumun temel taşıdır. Var olan Dini kurumların hepsi (Remi gayri resmi) Gerçek dini her kese sunması gerekirken, Doğruya doğru yanlışa yanlış denmesi lazımken ne yazık ki, siyasetin rüzgarına kapılmıştır. Din kisvesi altında paralı fetvacılar bile icat edilmiş, Din adamına güven sarsılmıştır. Mübarek dinde büyük darbe almıştır. Tarihinde Din bu kadar Dünyalıklara alet edilmemiştir. Her cemaata, Tarikata, meşrebe göre Din türetilmiş, insanlar Allah'a değil, şahıslara davet edilmiştir. Kayıt dışı Din uyduruk Din anlayışı ile, toplum fertleri narkozlanmıştır. Zina, Bina, Faiz, haksız kazanç yokluk, yolsuzluk, adaletsiz paylaşım, yalan iftiralar örümcek ağı gibi toplum fertlerini sarmışken, Ulema ses çıkarmamış. Ne za manki, sermayelerine, marketlerine el uzatılmış O, zaman açıklamalar Dini kisveyle yapılmıştır. Bu günlerde yalan doğru 6 yaşındaki bir kız çocuğunun evliliği günler dir istismarla görsel,yazılı basında sakız gibi çiğneniyor. Tüm solak, dinsiz, densiz, donsuzlar bu vesileyle dine dini değerlere futursuzca saldırıyor. Zina severler,nikahı cağ dışı görenler ne zaman zinaya karşı oluşlarını bu yaşıma kadar görmedim.Pire için yorgan yakılıyor şiddetle kınıyorum. Hadise olmuşsa onuda nefretle kınıyorum yaşanan din gerçek din değil, herkesi gerçek dini okumaya, öğrenmeye davet ediyorum .Vesselam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.