banner2

İnsan sevdiği ile beraberdir. İnsanların en çok aldandığı şey dünya ve içindekileridir. Hâlbuki dünya fani olum ise anidir. Nefsi ilah edinenler, günahsız olamazlar. Dinimizde dünya tarif edilirken, celb edici, cazibe kadına benzetilir kişiden kişiye sevgiler değişir. Bazı sevgiler insana sevap getirir. Bazı sevgiler ise insanı günah hamalı yapar. Tereddütsüz din sevgisi, ana baba sevgisi, insan sevgisi, hayvan sevgisi, hatta meşru dairede dünya sevgisi insana hem huzur verir hem de insana sevap kazandırır. Bu Dünya da kimisi kadın tutkunu, kimisi para dolar sarhoşu, kimisi lider ve beşeri siyaset delisi, kimisi gâvur muhibbi dir. Tüm bağlılıklar sarhoşluklar, sevgilerin hepsi geçici aldatıcı, din sevgisi hariç. Hiç ölmeyecekmiş gibi saltanat severleri hiç kale almadım. Karun o kadar zengin o kadar hazineleri vardı ki, hazine anahtarlarını hamallar taşırdı netice Karun öldü saltanat geride kaldı.

Ülkemizde 15 Temmuzda hainlerce bir darbe girişimi oldu. Taşeron belli, hesap veriyor. Patron meçhul alttan sırıtıyor. Darbe zeminini hazırlayanlar, olgunlaştıranlar ise kalburüstü ise dokunulmaz tapınaklardır. Her Müslüman şunu bilmeli dünyayı kan golüne çeviren Siyonist Yahudi zihniyetidir. Tahrif edilmiş Yahudi inanışına Gore yeryüzünde Yahudi ırki tüm ırkların üstündedir. Diğer ırklar bil hassa Müslümanlar ise köledir. Yahudi parmağı ile İslam toplum fertleri, ekonomiden, teknolojiden, bilimden, sanayiden, eğitimden, sanattan, üretimden siyasal İlamdan mahrum bırakılacak, içlerinde sorunlar icat edilecek ta ki, kendilerine bağlılıklar devam etsin. Darbe çeteleri hedefine ulaşmadıkları için bu sefer ülkede Dolar tufanını kopardılar. Dolar çok yükseldi sözde yerli paramız değer kaybına uğradı. Milli değerlerin kabarması ile kimin doları, dövizi varsa hemen Türk parasına çevrilsin naraları atıldı tam bir seferberlik savaşı. Geçmişte dolarsever olanlar dolarlarını Türk lirasına çevirerek birden vatanseverler oldular. Vatansever olmak ne kadar ucuzmuş, merak ettiğim Dini bir kurum olan Diyanetin kaç yıldır hac Umre ticaretini dolarla yapmasıdır hac umre fiyatları diyanet ve şirketlerce henüz Türk parası olarak belli değildir. Hac veya umreye gideceğim gün dolar baz alınıp benden Türk parası alınacaksa o zaman bu para değiştirme olayı kandırmacadan ibarettir.

Ekonomist değilim samimiyetsizlikler gördüğümden bunları yazıyorum. Benim bildiğim dolar basımı karşılıksız olup, yahudinin sömürü aracı oluşudur. Elbette ülke çıkarı her şeyin üstünde olmalıdır. Kurumların, özel sektörün dolardan vazgeçmesi sevindirici bir olaydır. Olanları ben Din süzgecinden geçiriyorum dine uymayan tarafı da eleştiriyorum. Faiz düzeni, tefeci düzeni, sömürü soygun düzeni olduktan sonra para cinsinin bence bir anlamı yoktur. Dolar bozanların fert bazında daha da zengin olduklarını, servete servet kattıkları bir gerçek, benim gibi emekli birinin kesesine girdisi hiç olmamasına rağmen sevincim neye olacak anlamakta güçlük çekiyorum. Benimki de sabırsızlık yakında sistem değişecek, fihrist mahiyetinde anayasa taslağı meclise sunuldu. Ülkeye başkanlık gelecek her şey düzelecek bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler.

Bildiğim anayasa partiler arası değil, halkın görüşü ile olmalıdır. Çünkü seksen milyon halk partilerden büyüktür. Ne yapalım tapınak demokrasinin gereği buymuş. Sayın Başbakan can suyu paketini açıkladı hep alışık nutuklar paket üretim ve istihdamdan yoksun. Hava aldırma taktiği, emekli maaşıma aylık sadece 40 TL. Zam var ne büyük bir servet ye ye bitmez tam bir sosyal adalet, var olsun dolar bozup vatansever olanlar. Boş gündemlerle asil gündemler alabora ediliyor. Yine bir beyinsiz hamile bir kadına tekme atmış, iyi ki, hemen tutuklanmış. Suriye de, Musul da kadınların iffetleri kirletiliyor, cesetleri parçalanıyor, görülmemiş bir dram yaşanıyor. Gözler kor, kulaklar sağır, kalplar taşlaşmış, imdat çığlıkları karşılıksız. Hak söz gavur dilinden de zuhur eder denir ya Belçika da yayımlanan bir dergiye konuşan Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis ” Dilimizle savaşa hayır derken, bir yandan da savaşanlara silâh üretip satıyoruz. Katilce hem bir itiraf, hem de doğru bir kelam ”

Kanın durması için yapılacaklar yapılmıyor. Görünen 0 ki barış kan dökücülere bırakılmış, Türkiye, İran, Rusya ciddi barış için çaba gösterse bu kanın duracağına inanıyorum. İnatla, hamasetle, ıslah sonuçsuzdur. Devlet terörü estiren katil, korsan sözde devlet İsrail ile barış adımları atılıyorsa, mavi Marmara şehitlerinin kani iyi ilişkiler uğruna yerde kalıyorsa, Suriye için neden kanın durması için adımlar atılmıyor sorular yumağıdır. Bazı kardeşlerimiz iyi niyetle Cuma günleri, değişik zamanlarda Halep ve Arakan’da ki katliamlar için toplu dua ediyorlar. Dua Müslüman’ın silahıdır. Hatta bir âlim duanız olmazsa ne kıymetiniz var diyor. Duadan önce Müslümanlarca haramlar bırakılmalı, helal lokmalar mideye inmemeli ki, dualar kabul olsun. İslam coğrafyasında sözde bazı Müslüman geçinenler kanla abdest alıyorlar bu durum ayrı bir ur. Vatanseverler olmak için dolar bozmak mı lazım. Ne diyelim yeni bir buluş. yapmacık din anlayışının sabun köpüğü, dolarınız varsa hemen bozun ki, vatansever olasınız. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.