banner2


Şanlıurfaspor’un Balıkesirspor maçında oynadığı futbol ve sahada yaptığı mücadele takdire şayandı.
Tabi, futbol maçlarında yenmekte var yenilmekte sonuçta bu bir yarıştır. Önemli olan o formanın ve aldığı paranın hakkını vermektir.
Mücadele olsun yeter. Sahada Futbolcuları çabaları, oynadığı samimi futbolla ekranların başında ve stada gelen insanların keyif almalarıdır. Keyif vermeyen bir maçın seyircisi olmaz. İllaki galibiyet almak değil. Tabiki galibiyet en önemli sonuç ama galibiyette olmasa kaliteli bir futbol. Mücadeleci bir takım taraftara haz verir. Haz veren bir takım hem taraftarını akran başına çeker. Hem de taraftarı olmasa da tüm futbol severler akrana kilitler.
Balıkesirspor maçına gelecek olursak. Bu maçta sanırım hem keyifli bir maç izledik. Hemde iyi bir sonuç aldık. Maçta altın kafa Edinho’un erken golü ile maça rahat başlamasına katkı sağlasa da Veli’nin oyundan atılması işleri zorlaştırdı. Ama takımın mükemmel yardımlaşması ile saha üstünlüğünü koruyarak maçı koparmasını bildiler.
Taraftarın bir yenilgiye daha tahammülü yoktu. Burada alınacak kötü bir sonuç birçok kötü sonuca gebe olabilirdi. Bir yenilgi halinde belki bazıları koltuklarında bile olurdu. İyi bir sonuçla takım motivasyon kazandığını düşünüyorum. Belki bu galibiyet ve moralle önümüzdeki haftalarda özlediğimiz güzel sonuçları seri halinde almaya devam edebiliriz. Şampiyonluk hayaliyle başladığımız ligte alınacak olan güzel sonuçlarla bu şehrin futbol severlerin hayalleri gerçekleşir.
Bu arada Kaleci Necati’yi tebrik etmek Lazım, iyi bir maç çıkartı aynı başarıyı deplasman maçlarında da bekliyoruz. Hakemin velinin pozisyonunu görüp de edinho yapılanı es geçmesi yakışmadı. Hakemler daha adil olmak zorundalar. Biz hakemlerden taraf tutmasını beklemiyoruz. Ama Şanlıurfaspor’a karşı bazı hakemlerdeki önyargı var gibi!.. Urfa’ya kasıtları mı var anlamadım!
Önemli bir haftaydı ve altın değerinde 3 puan aldık. Bu başarının devam etmesi dileğiyle…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.