banner2

Ana yasamız Kuran'ı kerimde Rabbimiz buyurur. "Münafıklar sana geldikleri zaman elbette biz senin Allah'ın elçisi olduğuna tanıklık ederiz derler. Halbuki Allah onların gerçek yalancılar olduklarına tanıklık eder. Münafikun Suresi Ayet.1.
"Eğer borçlu darlık içindeyse,ona eli genişleyinceye kadar mühlet verin.Eğer bilirseniz (borcu)Sadaka olarak bağışlamanız,sizin için daha hayırlıdır." Bakara süresi Ayet.280
"Akrabaya yoksula ve yolcuya hakkını ver. Gereksiz yerede saçıp savurma. Çünkü savurganlar Şeytanların dostlarıdır. Şeytanda rabbine karşı çok nankördür."isra suresi ayet 26/ 27.
Allah resulü S.A.V'de hadislerinde şöyle buyurur: "Kolaylaştırın zorlaştırmayın." Buhari ilim/11 "Satışta,alışta ve borcunu istemekte kolaylık gösteren kimseye Allah rahmet eylesin." Buhari büyu 16."Kıyamet gününün sıkıntılarından Allah'ın kendisini kurtarmasından hoşlanan kimse,borcunu ödeyemeyene mühlet tanısın veya ondan bir bölümünü indirsin." Müslim müsakat/32."Münafık iki sürü arasında gidip gelen şaşkın bir koyun misalidir." Müslim.17. "Müslüman din kardeşiyle bir sene küs ka lan kimse,sanki onun canına kıymış gibi vebaldedir."Ebu davud edeb/55.
Dinimizde en tehlikeli insan sınıfı Münafıklardır. tüm çözümsüzlüklerin temelinde kalpleri hastalıklı olanlardır. Rabbim hepimizi kurtarsın. Dinimiz bilinir uygulanırsa sorunların çoğu bertaraf olur. Allah indinde hak din İslam Dinidir.
Bugün yer yüzünde ki, Yahudi ve Hıristiyanlar ehli Şirktir. Elindeki vahiyle gelmiş kitaplarını Tahrif (Bozma) Etmişler Ehli şirke üç Dinin temsilcisi demek, batıl dine paye vermek demektir. İlahi kelamla etrafı mübarek kılınan Mescidi Aksaya Şerik koşmaktır. Batıl inanışın Ağlama duvarına bekçi aramaktır.
Ne yazık ki, amelde Müslümanlar da tahrifte, tahrifçilerden geri kalmamıştır.
Ümmet fertlerinin kalpleri hastalıklıdır. Küfür blokları birleşirken, Müslümanlara karşı güç oluştururken,İslam alemi param parça,imamesi kopmuş tespih taneleri gibi, müslümanlar Ebrehe ordularına karşı Ebabil kuşlarını bekliyorlar.Islam ülkelerini temsilen,islam teşkilatı örgütü bile filistin de kanın durması,sözde zulmün bitmesini İsrailin destekçileri AB'ye havale ediyorlar.
bu zillet tablosu ümmet için perişanlığın göstergesidir. Hava aldırma taktiği Okkalı sözleri hep siyasetçiler söyler.Ulemalar suskun.intihar edenin Cenaze Namazı kılınır mı?büyük fıkhı konularla meşgul.Allah'ım! Ümmet dertlerini dert edinenlere,Çözüm üretenlere yardım eyle,Her türlü Irkçı anlayışlardan halas kıl,içi dışı bir olmayan hastalıklı kalplilerden muhafaza eyle.Amin Vesseam...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.