banner2

Ümmi birisi ile tartışırken, ben ehli Beyttenim demişti. Bende ben, Peygamberin oğluyum demiştim. Kastım ilk peygamber ve atamız Adem A.S.dı, insanlık ne yapacağını bilmiyor bocalanıyor, himmet kapılarını arıyor, Bazılarıda Cenneti parsellemiş yok pahasına satıyor.

Müritler, müntesipler avcılığına soyunuyor. Cehaletten çokta müntesip bulabiliyor. Bu kayıt dışı oluşumlar oy depoları olduğu için siyasetçiler bunlara pek karışmıyor hatta çoğu zaman destekliyor. Yanlışlarına göz yumuyor. Bu konu mayın tarlası gibi bir şey iyi olanlar, ila yi kelimetullah için çalışanlar, cihat şuuru ile şirk, soygun, köle düzenlerinin korkulu rüyası olanlar müstesna, Hakimiyeti Din için çalışanların sayılarını mevlam çoğaltsın.

Uyduruk Dinle yaşam sürdüren toplumlarda din dışı her şeyin vuku bulması kaçınılmazdır. Sahte şeyhta olur. Şeyh uçmaz sahte muritte uçar, kerametler havada uçuşur. Ehli sünnete göre şeyhta, keramette vardır.
Ancak gerçeğini aslını, şeriata uyanı arıyor bulamıyoruz.Tarikat yoldur. Şeriatın en ince noktalarına uymaktır. Şeriatta yoldur. Doğru yol, cennet yoludur.

Bilmediğimiz çok zevat ben ehli Beyttenim evladı Resûlüm elimde vesika var diyerek duygu cehalet sömürüsü yapıyor.

Şeyhlık sanki babadan oğula geçen saltanatmış gibi. En büyük nimet akılla bunları ayırt edemeyen insanlar tuzaklara düşebiliyor. Ahvahlarda fayda vermiyor. Bu günlerde dine dinin değerlerine saldıranlar kınanıyor. Bende kınıyorum. Kınamakla iş bitmiyor.

Yaşanmayan bir Din eleştiriliyor. Kuran ayetlerine Bakara makara diyen birine bu kadar tepki gös terilmedi. Üstelik terfi etmiş. Konumuz nesli pak, temiz nesil. Nesli pak, tarihte kara bir leke olan, saltanata, mevki makama aman vermeyen, şehadetle bedel ödeyen kerbela şehitleri ve peygamber sülbünden olanlardır. Her kubbeli, Cubbeliye bakıp Dindışı  eylem söylemlerine işte din budur demek cehalet eseridir.

Tarlalar nadasabırakılmış tarlada yabani otlar var. Temizlenmesi lazım. Bağdaki teyekler budanmamış verim vermez. Kal ile değil, hal ile dini yaşamak lazım ki, inanmayanlara nasihat ve celbe dici olsun.

Neslim temiz demekle nesiller temiz olmaz. İnsan, inanan olduktan sonra takva sahibi (Allahtan korkan) Olursa indal lahta mertebesi yüksek olandır. Nesli paktan dem vuranlar önce Dini kendilerine, soygun düzenlerine uydurmaya değil, kendileri ilahi kelama, Nebevi sirete, islam Fık hına uymak ve yaşamakla mükelleftir. insanları kendilerine, meşreplerine davet etmek değil, vahiy kültürüne davet etmek esastır.

Yalancı sihirli Din dışı  değnekle insanları kandırmak, sömürmek gerçek dine, dindara, Tarikata en büyük darbedir hafizallah...
Vesselam...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.